Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.237
- 58.365
- 3.383
gs tarihinin en büyük 3-5 efsanesinden biriYeni yetmelere göre götüne tekme koyacağız. Karaktersiz şerefsizler
çoluk çocuğu dikkate almağa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs tarihinin en büyük 3-5 efsanesinden biriYeni yetmelere göre götüne tekme koyacağız. Karaktersiz şerefsizler
Yarın için gram çekincem yok heyecanım var. Kazanıp döneceğiz. Tribünde biz mücadele, sahada siz.
1- terimYarın için gram çekincem yok heyecanım var. Kazanıp döneceğiz. Tribünde biz mücadele, sahada siz.
mane yok.Ailton, Mane, Nazon. Çok sıkıntılı çok tehlikeli bu arkadaşlar. Davidson ve Jakobs kesinlikle oynamalı bu maçta.
Alanya maçını izledim adamlar savunmayı zorluyor
Ayıp cocksfi1- terim
2- feramuz
Arasım şampiyonluk maçlarında Konya’da kaybettim ama şampiyon olduk
Hadi inşallahArasım şampiyonluk maçlarında Konya’da kaybettim ama şampiyon olduk
Bu maç şampiyonluk değil ama kazanıp geleceğiz.
Okan hoca işin ciddiyetindedir sonuçta 2-2.5 haftalık bir ara olacak bu maç her şeyimizi vermeliyiz.Puan farkı 5, maç oynanmadan kazanılmıyor. Rehavete itilmemek gerek. Rakip ne yapıyorsa yapsın, biz kendi işimize bakalım. Lig çok uzun maraton ve daha başlarındayız. Puan farkı şimdilik önemsiz.
büyük konustugun icin bu mac giderYarın için gram çekincem yok heyecanım var. Kazanıp döneceğiz. Tribünde biz mücadele, sahada siz.
sizde de şey oluyo mu ya
her maçtan önce maç yaklaştıkça rakip gözümde büyüyor
mesela salı günü falan fark atarız diyodum şimdi daha temkinliyim![]()
abartma dostumTrollük bir yana haddinden fazla götünü kaldırıyoruz futbolcuların. Ben de gördüm videoyu. Taraftar orada belki saatlerce takımı beklerken sanki 2 dk taraftarla vakit geçirseler taraftar yatırıp topçuları şapacak gibi içeri kaçmaları tek kelime ile rezillikti.