⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

1734817641288.webp

………..Osimen……….
………..Mertens………
Yunus…………….Barış
……...Sara…..Tore……
Jacob…………….Jalert
……..Abdo…Sancz……
………..Muslera………..

Bu 11’le yarın şampiyonluğu alırız.

………..Osimen……….
………..Mertens………
Yunus…………….Barış
……...Sara…..Tore……
Jacob…………….Jalert
……..Abdo…Sancz……
………..Muslera………..

Bu 11’le yarın şampiyonluğu alırız.
Jelert oynatmaz hoca, rezil durumda

Lider Galatasaray sahneye çıkıyor. Rehavet olmamalı. Kazanmadan hiçbir şey olmuyor kazanıp puan farkını 8'e çıkarıp bu işin adını koyacağız tamamen. Osimhen ve Mertens ikilisine, Sağda Yunus Solda Barış eklenecek ve erkenden koparırız diye düşünüyorum. Haydi Aslanlarım
20241222_000057.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agalar ağır bir operasyon olabilir. Yönetim sivas maçında gerekli tepkiyi bence vermedi. Yönetim de tam kadro orda olmalı. Full konsantrasyon ile çıkılmalı. Okan hoca ayağına fırsat geldi. Al 3 puanı karşı taraf iyice düşer. Gözünü seveyim bu fırsatı kaçırma. Oyuncular da durumun farkındadır umarım.

lig tarihi boyunca kayseri deplasmanında,

Kayserinin galibiyet oranı %13

Beraberlik %52

Galatasaray galibiyet oranı %35

"Yarın Galatasaray kazanırsa puan farkı 8 olacak..."

Bu sözü duymaktan dolayı işimizi zora sokarlar mı diye tırsıyorum.

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalkın ulannnnnnn

Haydii be cimbomum rahat bir maç izlet artık bize yorulduk bee #konsantrasyon

Maç daatini bekliyoruz. Bugün fişi çekelim..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

4-2-3-1 le rahat kazanacağımız maçı 3-5-2 sistemini zorlayarak zora sokacağımızdan eminim. 3-5-2 demode olmuş bi sistemdir. Dünyanın en iyi futbol kulüpleri dahi bu sistemi terk etti denemiyorlar bile. Ayrica bu lanet sistemde yunustan falan verim beklemeyin boşuna.

4-2-3-1 le rahat kazanacağımız maçı 3-5-2 sistemini zorlayarak zora sokacağımızdan eminim. 3-5-2 demode olmuş bi sistemdir. Dünyanın en iyi futbol kulüpleri dahi bu sistemi terk etti denemiyorlar bile. Ayrica bu lanet sistemde yunustan falan verim beklemeyin boşuna.
3-4-2-1 oyniyoz, yunusda gayet etkili oluyor

Bence her şeyden önce psikolojik olarak da rahat olmalıyız. Kazanırsak müthiş bir puan farkı yakalayacağız ama kaybetsek dahi bir sorun yok. Bunun rahatlığı olmalı.

En kötü senaryoda yenilsek bile 5 puan farkla önde olmaya devam edeceğiz.

Sene başında "gs kış ortasında Sivas ve fb deplasmanlarını atlatmış şekilde 16. haftaya fb'in 5 puan önünde +2 ikili averaj avantajı ile girecek" deseler direkt kabul ederdik.

Bu iki takım arasında 2 yıldır at başı yarış oluyor. 2 yıldır kafa kafaya gidilen bu ağır psikolojik ortamda 5-6 puanlık fark oluşması bile inanılmaz bir eşik.

Daha 14 gün önce puan farkı sadece 3 idi. Bugün berabere bile kalsak puan farkı yine 6 olacak.

Böyle bir avantaj havuzunda 1 puanın bile hayati önemi var. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.

Son düzenleme:
başakşehir 7lik maç gibi geçebilir.

rüzgarı arkaya aldık devamı gelmeli.

rehavete kapılmayalım yeter.

Geri
Üst Alt