⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Hakem / Galatasaray Mac Sayisi / Fenerbahce Mac Sayisi

Arda Kardesler 2-0
Ali Sansalan 1-0
Turgut Doman 2-1

Alper Akarsu 1-1
Halil Umut Meler 1-1
Muhammet Ali Metoglu 1-1
Direnc Tonusluoglu 1-1
Cihan Aydin 1-1
Kadir Saglam 2-2
Oguzhan Cakir 2-2

Ozan Ergün 0-1
Emre Kargin 0-1
Atilla Karaoglan 1-2
Mehmet Türkmen 2-3

Yılın ilk günü psikologa gittim ağır Galatasaray eksikliği çektiğimi 3 güne maç olmazsa melankoliye baglayabilecegimi söyledi...

Dinlenmek iyi olmuştur da bu adamlar şimdi bizden daha dipçik gibi ve full fokus çıkacaklar sahaya. Çetinoğlu çetin maalesef.

bu göztepeye başakşehir nasıl 4 attı?Defansları kötü mü?

bu göztepeye başakşehir nasıl 4 attı?Defansları kötü mü?
Bjk hariç deplasman galibiyeti olmayan bir takım Göztepe. Ciddi sıkıntı yaşıyorlar hatta Samsun maçlarıda 1-3 den 4-3 olmuştu. Başakşehir maç özelindr ise devamlı Kemen orta sahada top kapıp hızlı hücuma çıkmışlardı. Ayrıca iki tane çok basit korner golü vardı o maçta. Normalde duran toptan çok gol atan bir takımın yememesi gereken goller yemişlerdi.

Sezonun en zor maçlarından biri olacak

karşımızdaki takım fena değil diğerlerine göre + hakem faktörleri gelecek karşımıza.

ayrıca bu sezon puan kayıplarının iç saha maçlarında abzürt maçlarla olduğu faktörüde var.

bir şey olursa @Oral Sevmez 'in kellesini isterim.

Aliağa'yı yenemeyen de şampiyon olamasın zaten

Sezonun en zor maçlarından biri olacak

karşımızdaki takım fena değil diğerlerine göre + hakem faktörleri gelecek karşımıza.

ayrıca bu sezon puan kayıplarının iç saha maçlarında abzürt maçlarla olduğu faktörüde var.

bir şey olursa @Oral Sevmez 'in kellesini isterim.
Ugursuz peyman ortaya karisik asortiyi yemezsek bi şi olmaz üstad

Uzaktan bir arkadaş gelecek akşam oturacaktik da gündüz bulusabilmek için türlü bahaneler arıyorum ..Yalan da konuşmak istemiyorum takımımıza sebep olurum diye

1-0 olsun bizim olsun. Fener maçına kadar farkı koruyup, arenada fişi cekmeliyiz.

Geri
Üst Alt