- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Kalbim sarı kırmızı ekip ile dedim ya kolpgün üstatKarar verdin mi hangi ekibi destekleyeceğine @Temmuz Kayalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalbim sarı kırmızı ekip ile dedim ya kolpgün üstatKarar verdin mi hangi ekibi destekleyeceğine @Temmuz Kayalar
Yine sen yine haklılık kokan 1 postFb'nin 1 maçlık canı var onlar kaybetmeden kaybetmeyelim sonrası çorap söküğü gibi gelecek zaten.
Politik cevap istemiyoruz GSCimbom'da net bir cevap bekliyor herkesKalbim sarı kırmızı ekip ile dedim ya kolpgün üstat

Karmaşık duygular ile stadyumdan takip edecegım bu müsabakayıPolitik cevap istemiyoruz GSCimbom'da net bir cevap bekliyor herkes![]()
Ajax'a kadar makul görünüyor kağıt üstünde
Ugur iz asla ligi salmaz, emin misin?Arkadaşlar Ugur iz den şahsımı şoke eden bir yorum aldım.
Koyup gecelim uefaya odaklanalım dedi kendisi
Hedefinin avrupa oldugunu ilettiUgur iz asla ligi salmaz, emin misin?![]()
Art arda yapıyoz orası kötü. Çağtıraş da sadece bize oynuyor hormonlu iblisEn kolay maçımız başakşehir olur
Ajax'a kadar makul görünüyor kağıt üstünde
Başaka 5 atarızArt arda yapıyoz orası kötü. Çağtıraş da sadece bize oynuyor hormonlu iblis
Göztepe'nin tek deplasman galibiyeti olan 2-4'lük Bjk maçının hakemi.Galatasaray - Göztepe maçının hakemi Alper Akarsu oldu.
TFF yine totem yapmış anlaşılanGöztepe'nin tek deplasman galibiyeti olan 2-4'lük Bjk maçının hakemi.