⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Her maç iyi oynayamayacağımizi zaten biliyorduk ama bugünkü futbolumuz 4/10 falandır en fazla o 4u de savunma için verdim ..Hücumda koca bir 0dik

istatistiklere baktım

18 19 top kaybıyla oynamıs takım sara haricinde

Biraz daha sakin düşününce,bizi bugün en çok kızdıran şey, bugün ilk defa fener gibi oynadık korkak ,çok az üreten çok az pozisyon bulan gol atan ama her an tedirgin bir takımdık yani ilk defa fener gibi oynadık
Allah sabır versin fener taraftarina

Mertens maçların yüzde 90ında böyle oynuyor, sürekli erken orta isabetsiz paslar ama es kaza duran toptan bir asist yapsa tüm maç oynadığı kötü oyun unutuluyor.
Bügünde ayni yine. Golde hucumu açan Sara'nin mükemmel pasi olmasina ragmen assist Mertens ve yine istatistik olarak iyi bir maç olarak görünüyor kendisi için ki yine çok kötü oynadi

Olm bu arada bu akşam genele göre daha az pozisyon verdik. Davinsonun şabanlıkları, musleranın artık zirve yapan saçma hareketlerini düşününce takıma bakında ben defansif açıdan da çok bok atamıyorum.
Benim taktığım konular farklı. Misal atağa çıkıyoruz Sanchez, Abdülkerim falan 2. forvet gibi içeri girip orta istiyor.
Abi defansı doğru yaptık da sizin bu ceza sahası içinde top isteme fantazileriniz kaldı. Bu arada topu istedikleri yer de orta shadaki sara :asd:

Takımın genel anlamda üzerinde müthiş gevşeklik var. Aşırı özgüveni bırakmak gerekiyor. Herkes kendi işini yapsın ekstralara bakarız.

Her maç iyi oynayamayacağımizi zaten biliyorduk ama bugünkü futbolumuz 4/10 falandır en fazla o 4u de savunma için verdim ..Hücumda koca bir 0dik
Onun sebebini sanirim izleyen herkes gördü, hoca hariç
Takım sürekli orta açarak ve yan topla oynamayı denedi ama goztepe havadan çok iyi hiç pozisyon vermiyor hoca bunu erken farkedip orta yapmayı durdursa ve göbekten ve driplingle oynayin dese bence hücumda çok daha iyi olurdu isler

Osimhen gibi bir adamımız var, tamam orta açıyoruz da adam savunma hattının hepsini yanına alırken ceza sahasına 2. bir adamı neden sokmuyoruz hiç? Osi tek başına bekliyor içeride, Yunus falan hepsi yay çevresinde öylece izliyor açılan ortaları.
Mertens ceza sahasina yetisemiyor ve çok akilli oyuncu oldugu için kendi fiziksel eksikligini kenara düsüp gidip ordan orta salmaya çalisiyor. Onun için göbekte eksik, kanatta Yunus yada Baris Mertens ile ayni metre kareye kaliyorlar nerdeyse

Biraz daha sakin düşününce,bizi bugün en çok kızdıran şey, bugün ilk defa fener gibi oynadık korkak ,çok az üreten çok az pozisyon bulan gol atan ama her an tedirgin bir takımdık yani ilk defa fener gibi oynadık
Allah sabır versin fener taraftarina
Şu forumdaki üyelerin yarısından fazlasının senin kadar futbol bilgisi yok rektaş. Kıymetli yorumların kadar, saygılı duruşun için de teşekkür ediyorum sana. Çoluk cocuğun arasında adeta ilaç gibisin.

Geri
Üst Alt