⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Goztepe hocasına dikkat edin ,adam kaç oyuncu eksik olursa olsun 3lu sistemden vazgeçmiyor, inanılmaz bir disiplin var

yalnız şu da var nedendir bilmiyorum iç sahada daha kötü takım daha dogrusu daha laubali ve hoca bunun bence farkında degil o da nasıl olsa kazanırız diyor
deplasmanda bence ne oynadıgımız daha belli daha iyi oynuyoruz
tek farklı skor olunca ise ne takım ne hoca ne yapacagını bilmiyor o yüzden baskı yiyoruz topu sakin tutup sete dönmeyi denemek yerıne panik yapıyoruz

bizim sorunumuz sadece transfer cözemez hocanın bazı şeyleri degıstırmesı lazım ama o da oyundan memnun gibi !!
Hangi hoca diye sorarım bu güzel yazına?

Bizim hoca,lig için fazlasıyla yeterli bence ama bazı hatalarını ısrarla duzeltmiyor üstelik yaptığı yanlışları her maç sonu soyluyor yani açık çekmekten cektirmekten zevk alıyor diye düşünmeye başladım, takıntı ve inat konusunda terimi suya götürüp susuz getirir

Okan varken inkansız

Ama Okan hocsm rekorlarla son 2 sezon şampiyon yaptı :))

Bu adam hoca falan değil, maçı vermeye uğraşıyor

Okan'ın bir halt bildiği yok, bu senede başarı şansı kaliteli 2-3 topçunun performansına bağlı olacak. Gerisi hikaye.

yaşın 51 görünüyor, hocayla yaşıtsın.

naptı ilkokulda sınıf arkadaşıydınız da seni tokat manyağı falan mı yaptı bu anlamsız nefretin başka bir açıklaması yok çünkü

Dün Rize maçındaki saçma ofsayt bugün bizim maçtaki saçma ofsayt ,bu yarı otomatik te bir gariplik var ,Manuel müdahale mi başladı nedir

hocam mal oğlu mal taraftarlara saplamış

Okan Buruk: "Bugün bazı bölümlerde bazı oyuncularımızla karşı tribünlerden erken tepkiler geldiğini gördüm. Bu oyuncularımız üzerinde oyun içinde baskı kuruyor. Çünkü biz topla oynayan bir takımız. Pasla çıkan, oynayan bir takımız. Bazen pas hataları olacak. Burada seyircimizin yaptığı baskı, bazı oyuncularımız üzerinde tekrar hata yapmalarına yol açtı. Oyuncularımızı zaten hep destekliyorlar, hep yanımızdalar ama bazen oyuncularımız hata yaptığında sesler çıkıyor. Bu da olacak ama oyuncularımızı saha içinde hep alkışlamamız gerekiyor. Ben kenardan bunu yapmaya çalışıyorum."

1736016826644.webp

yaşın 51 görünüyor, hocayla yaşıtsın.

naptı ilkokulda sınıf arkadaşıydınız da seni tokat manyağı falan mı yaptı bu anlamsız nefretin başka bir açıklaması yok çünkü
Paylaşımlarımın çok az bir kısmını almışsın teessüf ediyorum. Aslında daha kötü şeylerde söyleyeceğim ama forum müsait değil.

Esas senin sıkıntın nedir bilemedim ama benim tek derdim Galatasaray. Senin altın temizlenirken ben statta maç izliyordum aslanım. Önce adam gibi konuşmayı öğren.

Okan'ın bir halt bildiği yok, bu senede başarı şansı kaliteli 2-3 topçunun performansına bağlı olacak. Gerisi hikaye.
Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.

Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.

Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.

Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.
Aynen haklısın, skor taraftarlığı böyle bir şey işte. Tebrikler devam.

Paylaşımlarımın çok az bir kısmını almışsın teessüf ediyorum. Aslında daha kötü şeylerde söyleyeceğim ama forum müsait değil.

Esas senin sıkıntın nedir bilemedim ama benim tek derdim Galatasaray. Senin altın temizlenirken ben statta maç izliyordum aslanım. Önce adam gibi konuşmayı öğren.

senin derdin gs falan değil

git 15 yaşındaki çocuklardan taraftarlık dersi al

Geri
Üst Alt