Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.126
- 39.439
- 3.993
Goztepe hocasına dikkat edin ,adam kaç oyuncu eksik olursa olsun 3lu sistemden vazgeçmiyor, inanılmaz bir disiplin var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi hoca diye sorarım bu güzel yazına?yalnız şu da var nedendir bilmiyorum iç sahada daha kötü takım daha dogrusu daha laubali ve hoca bunun bence farkında degil o da nasıl olsa kazanırız diyor
deplasmanda bence ne oynadıgımız daha belli daha iyi oynuyoruz
tek farklı skor olunca ise ne takım ne hoca ne yapacagını bilmiyor o yüzden baskı yiyoruz topu sakin tutup sete dönmeyi denemek yerıne panik yapıyoruz
bizim sorunumuz sadece transfer cözemez hocanın bazı şeyleri degıstırmesı lazım ama o da oyundan memnun gibi !!
Bizim hoca,lig için fazlasıyla yeterli bence ama bazı hatalarını ısrarla duzeltmiyor üstelik yaptığı yanlışları her maç sonu soyluyor yani açık çekmekten cektirmekten zevk alıyor diye düşünmeye başladım, takıntı ve inat konusunda terimi suya götürüp susuz getirirHangi hoca diye sorarım bu güzel yazına?
göztepe bu arada düzgün yönetilsin lig sınırları içinde çok yol alır.
Okan varken inkansız
Ama Okan hocsm rekorlarla son 2 sezon şampiyon yaptı)
Bu adam hoca falan değil, maçı vermeye uğraşıyor
Okan'ın bir halt bildiği yok, bu senede başarı şansı kaliteli 2-3 topçunun performansına bağlı olacak. Gerisi hikaye.
Hangi hoca diye sorarım bu güzel yazına?
yok yani aynen devam etsin - aptal gündemler ve söylemlerden uzak dursun gibi demek istedim.Daha ne kadar düzgün yönetilebilir ki ?
Buna utanmadan eleştiri kültürü derler değil mi?yaşın 51 görünüyor, hocayla yaşıtsın.
naptı ilkokulda sınıf arkadaşıydınız da seni tokat manyağı falan mı yaptı bu anlamsız nefretin başka bir açıklaması yok çünkü
50 yaşında adam bi de şampiyonlukların çoğunu görmüş 15 yaşında çocuk yazsa neyse dersinBuna utanmadan eleştiri kültürü derler değil mi?
Paylaşımlarımın çok az bir kısmını almışsın teessüf ediyorum. Aslında daha kötü şeylerde söyleyeceğim ama forum müsait değil.yaşın 51 görünüyor, hocayla yaşıtsın.
naptı ilkokulda sınıf arkadaşıydınız da seni tokat manyağı falan mı yaptı bu anlamsız nefretin başka bir açıklaması yok çünkü
Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.Okan'ın bir halt bildiği yok, bu senede başarı şansı kaliteli 2-3 topçunun performansına bağlı olacak. Gerisi hikaye.
Doğru tespit.Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.
Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.
Aynen haklısın, skor taraftarlığı böyle bir şey işte. Tebrikler devam.Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.
Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.
Paylaşımlarımın çok az bir kısmını almışsın teessüf ediyorum. Aslında daha kötü şeylerde söyleyeceğim ama forum müsait değil.
Esas senin sıkıntın nedir bilemedim ama benim tek derdim Galatasaray. Senin altın temizlenirken ben statta maç izliyordum aslanım. Önce adam gibi konuşmayı öğren.