⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

fb neyin kafasını yaşıyor da açıklama yayınlıyor. Dünyanın en salak camiası.

Fb'ye Konya deplasmanında elveda diyeceğiz zaten 1 hafta daha kafa ütülerler en fazla.

Şikeciler hangi pozisyonlar için ağlıyor acaba ,bizim aleyhimize olanları da birisi yüzlerine vursa keske

Göztepeyle geçmişte birşey hatırlamıyorum bunların bizle derdi ne.

Galatasaray hakemle kazandı diyelim algı yapalım sonraki hafta oynanacak maçımızda hakem tüm takdir haklarını bizden kullansın.
-Anadolu takımları.

bizim yönetim sessiz kalırsa bu her hafta böyle devam eder hem hakkını yerler hem de seni suçlu çıkarırlar.

Yabancı var olayında bizimkiler istemiyor sanirim ,tam bu fırsat kabul etmeliyiz, pic gibi kalsınlar ortada

Ben film izleyecem simdi paneli kapatiyorum, kendisine sevgi verirsen o da sana bol bol sevgi verecektir.
1736023532663.webp

Galatasaray hakemle kazandı diyelim algı yapalım sonraki hafta oynanacak maçımızda hakem tüm takdir haklarını bizden kullansın.
-Anadolu takımları.

bizim yönetim sessiz kalırsa bu her hafta böyle devam eder hem hakkını yerler hem de seni suçlu çıkarırlar.
Kaanın pozisyonu net penaltı heyşeyleri algı bunların, trio bile 3te3 penaltı demiş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takımın uzaklaştırdığı tüm toplar rakibe gidiyor. Hadi ona eyvallah ama kafayla bile uzaklaştırmaya çalıştığımız toplar rakibe gidiyor. Çok gözümüze batıyor.

Geri
Üst Alt