Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.223
- 25.564
- 3.183
gö*tepeye neden sövüyosunuz diyenler nerede? alayına sövücez.
Vay sokuklara bak bunları da adam sandık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gö*tepeye neden sövüyosunuz diyenler nerede? alayına sövücez.
Sarı kartKaç maç ceza aldılar?
Haa Konya dün oynadı veya bugün. TamamSarı kart
1
Eliyle vuruyor.Gogsunden sekiyor gibi durmakta.
Bana da ele degmiyor gibi gozukuyor, adminim. Baska bir aci daha lazim. Trio'da da gogusten sekiyor demisler herhalde. Onlar baska bir aci daha mi gorduler?Eliyle vuruyor.
Baska aci varmi bilmiyorum ama A Spor'da eliyle vurdu ve penalti olmaliydi dediler az once.Bana da ele degmiyor gibi gozukuyor, adminim. Baska bir aci daha lazim. Trio'da da gogusten sekiyor demisler herhalde. Onlar baska bir aci daha mi gorduler?
Goruntu yaniltici gibi. Net bir aci lazim. Mesela varsa kale arkasi falan, o aci daha iyi gosterebilir belki.Baska aci varmi bilmiyorum ama A Spor'da eliyle vurdu ve penalti olmaliydi dediler az once.
Baska aci varmi bilmiyorum ama A Spor'da eliyle vurdu ve penalti olmaliydi dediler az once.
Hoca jacops yerine berkanı aldı mesela anlamadığım bir değişiklik.. Bu adam bu kadar iyi oynuyo ve hoca en kritik dakikada oyundan alıyor. Sarayada aynısını yapıyo. İlginçJacobs mukemmel kesmis hakikaten son pozisyonu