⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Yine tüm şerefsizleri aynı salıncağa bindirmişiz. Maşallah bi konuşmayan amatör ligdeki takım taraftarları olmuş.

Korayın pozisyon penaltıymış yine doğrandık yönetim açıklama yapmalıydı
Bizim çapsız yönetim puan kaybetseydik yapardı.Nefret ediyorum hepsinden.Çık abi tek tek pozisyonları söyle.Bu namussuzların algı yapmasına fırsat verme.

Bu arada ısrarla yabancı hakem konusunda sessiz kalınması kepazeliktir..Şu takım dua etsinler iyi gidiyor yoksa yönetim falan kalmazdı.

Bu mac bizim acimizdan kotu bir macti; ilk once tamamen fokus olmamis bir Galatasaray vardi Sara, Jakobs ve Kaan disinda. Ayrica 2 haftanin verdigi bir ritim bozuklugu da mevcut. Fakat en buyuk sorun bu degil, bu kadar fizik gucu ve tempolu oynayan rakibe karsi pas futbolunu tercih edemememiz problem bence. Macta 2-3 sekansta pas yaptik, biri gol, diger ikisi de pozisyon sonlanma ile sonuclandi.

Yunus, Mertens, Baris, Osimhen daha cok pas yapmaya cabalasalar ilk yari 3 gol atardik Goztepe'ye. Fakat biz anlamadigim bir sekilde sakin olup topu tutacagimiza hep yuksek veya uzun top denemeleri yaptik. Ben eminim Okah hoca devre arasi beyler pas yapin, kanatlara inin, kanatlarda dribling yapin demistir ama dinleyen olmamis belli.

Goztepe oyununu iyi oynasa da bizi kotu gosteren aslinda pas oyunu yapmamamiz. Bunu Goztepe'ye karsi yapabilecek ayaklarimiz da var; bu konu beni biraz endiselendirdi.

Kritik bir viraj, ama biz gelecek 2-3 ayda ligin ilk 10 takiminin 8'i ile falan deplasmanda oynayacagiz. Bunun icinde bizden puan alan Eyup'tan tut Samsun, Besiktas, Basaksehir, Antep falan var.. Bunun Okan hoca umarim farkindadir. Yani sacma sapan zor bir fikstur bekliyor bizi, evimizde daha kotuyuz deplasmanda iyiyiz olayina da pek guvenmiyorum acikcasi.

Umarim transfer politikasi bunu analiz edilip yapilir, ki hocanin Mertens'in alternatifini aramasi iyi bir gelisme.

Goztepe zaten uzun oynuyor diyorlardi
Bize çok ters bir oyun
Merkezde de kisayiz
Dün o açıdan da cok zorlandik

Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.

Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.
Zaten 17 maçta 47 puan almışız,Guardiola olsa 17'de 51 mi yapacaktık ben hakkaten anlamıyorum bazı yazılanları (Sen ironi yaptın anladım,söz meclisten dışarı)

Maç içersinde net göstermedikleri için şimdi tekrar seyrettim eli açık giriş yapmış ve temas anında kolu açık avantaj sağlıyor gibi penaltı verse itiraz etmem.
Sizler Lucasın pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geri
Üst Alt