Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.281
- 2.304
- 1.913
Renktas bu hangi site?Bunu taşımaktan fıtık oldu
Ekli dosyayı görüntüle 273653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas bu hangi site?Bunu taşımaktan fıtık oldu
Ekli dosyayı görüntüle 273653
+ satılık medya bunu es geçip Torreira pozisyonundan algı yapıyor.Günaydın
Şeref yoksunları yine penaltımızı yedi bunu da unutmayalım
Recep kardeşim için..Renktaş sen niye mevzuya dahil oldun, Okan amcaoğlu mu hayırdır?
Bizim çapsız yönetim puan kaybetseydik yapardı.Nefret ediyorum hepsinden.Çık abi tek tek pozisyonları söyle.Bu namussuzların algı yapmasına fırsat verme.Korayın pozisyon penaltıymış yine doğrandık yönetim açıklama yapmalıydı
Günaydın
Şeref yoksunları yine penaltımızı yedi bunu da unutmayalım
Ofsayt dogrudur da penalti pozisyonunda nasil gogsune carpiyor yawGöğsüne çarpmış gibi bence asıl skandal ofsayttan buz gibi golumuzun yenmesi.. önce ts maçı şimdi bu maç her santimlik pozisyonda bizim aleyhimize karar çıkıyor
sofascore mobil appRenktas bu hangi site?
Zaten 17 maçta 47 puan almışız,Guardiola olsa 17'de 51 mi yapacaktık ben hakkaten anlamıyorum bazı yazılanları (Sen ironi yaptın anladım,söz meclisten dışarı)Kesin oyledir, 3 sezondur takim kendi kendine oynuyor biz cahil taraftar ne anlariz zaten futboldan.
Hocayi al takimin basindan, takim ucup gider . Hemen baskana iletelim bosuna maas falan vermesin.
Ofsayt dogrudur da penalti pozisyonunda nasil gogsune carpiyor yaw
Koray resmen tokatliyo topu