⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Sonradan beinde yeni bir acı gosterdiler bu açıdan sonra penaltı diyen Fırat aydinus da değiştirdi fikrini orada göğsüne çarpmış gibi
Ben de gordum onu simdi olmayabilir evet

Torreiranin da bosluguna geldi 2sine de verilmemesi dogru

Kodum beini kameralar bok gibi tekrarlar le goruntu kalitesi igrenc

Her maç, her pozisyonu konuşacaklar. Biz yendikçe kuduracaklar. Tarihin en dominant GALATASARAY'ını durduramayacaklarını biliyorlar.

Yönetim akıllı olursa 96-2000 rekorunu kırarız.

Maç içersinde net göstermedikleri için şimdi tekrar seyrettim eli açık giriş yapmış ve temas anında kolu açık avantaj sağlıyor gibi penaltı verse itiraz etmem.
Sizler Lucasın pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Korayin pozisyonu için 3 4 tane farklı acı gösteriyor şerefsizler ama lucasin pozisyonu tek açıdan gösteriyor, o yüzden oyna devam
Önce adil olsunlar ondan sonra diyelim karar doğru yada yanlis

Goller dışında herhalde özetlere girebilecek pozisyonumuz yoktu bunu sadece Göztepe'nin dirençli takım olmasına bağlayamayız zaten her maç çok iyi bol pozisyonlu futbol olmaz bu noktada kazanmak önemliydi ve kazandık.

Takımın bu tip maçlar için eksiği stoperlerin arasına sokabileceği uzun boylu sert bir çapa orta saha hocada bunu görmüş olacak ki Kaan Ayhan son dakikalarda oraya çekti ve bundan sonra Kaan'ı orada daha çok görecek gibiyiz bu durumda sağ bek alınacak demektir.

Soru şu; Kaan, orta saha ve stoper yedeği olup iyi bir sağ bek almak mı yoksa sağ beki Jelert-Kaan idare edip merkeze adam almak mı?

Transferde ismi çıkan oyunculara bakınca sağ bek alacağız gibi duruyor.

Oysa sağ bekte Kaan,Jelert,Sallai,BAY hepsi oynar, bizim merkeze yabancı sol beke ise yedek yerli bir alternatif almamız kadro genişliği açısından daha olumlu olur gibi duruyor.

Bu maç skoru ve günü kurtarma maçıydı ama bunu idrak etmek ve kendimizi oyun olarak mağlup saymak gerekiyor. Şu halde en büyük risk rehavet. Takımın yedekleri zayıf. Hoca bir şekilde kazanarak önemli bir virajı geçti.

Athena gokhan gibi salyalarla akıtarak konuşanları neden dava etmez bu kulüp cidden anlamıyorum, bunlara sağlam tazminat davaları açacaksın

Dinc kalmaları gerekiyor sezon uzun yedekleri yok. Sakatlanmamalari da lazım.
Ben son 10 dakika oynadığı için sakatlanacağını düşünmüyorum. Zaten iyileşti tamamen. Böyle birşey düşünüp maçı kaybetsen. Berabere kalsan, kaybın çok daha fazla olurdu. Bugün fark 5 e inecekti. Zaten pislik dolu bir lig ve sezon. Bu şekilde değişiklikler yüzünden eyüp maçı 2-2 bitti mesela. 10 dakika daha oyuncu oynayabilirdi. Dün gol yesek atacak kimse yoktu maçın son dakikalarında. Yine yanlış değişiklikler yapıldı. Ve gole sebep olabilecek 3 kritik pas hatası yaptı Berkan. Bu işleri hoca düzeltmeli. Gerçekten bu risklere gerek yok. Oyuncuda 10 dakika fazla oynadı diye sakatlanmaz. Mücadele esnasında birşey olmadıkca darbe almadıkça yada ters basıp bişey olmadıkça olmaz. Bu risk maçın her anında var zaten

attığımız goller sadece göztepeye girmedi kadıköy totolarına da girdi

Ama oyunu düzeltmemiz lazım. Dün geceki oyun ciddi fiyasko idi. Kapanan her takıma orta açma dışında birşey denemiyoruz. Şansta yaver gitti golü erken bulduk rakip açılmaya başladı. Ama gel görki Mertens ve Barış ile nasıl kontra yapacaksın. Madem planımız rakibe erken gol ve açılan rakibe kontradan gol bu durumda senin kontraya özel çalışman lazım. Tamemen doğaçlama kontra yapıyoruz. Barış hızlı ama oyun aklı çok düşük. Hızlıca pas yapmak verkaç yapmak yerine adamı karşısına alıp çalım deniyo. Bu sürede rakip çoktan defansa yerleşmiş oluyo. Barışta topu kaybediyor veya kanatta çizgide akakasız yerlere top atıyo. Bu şekilde bir sürü kontrayı öldürüyo bariş. Özel olarak Barışı topları daha iyi kullanması için çalıştırmak lazım. Mertens de gidemiyo topla yaşı gereği. Oyun aklı çok iyi ama gidemiyo ve alakasız şutlar çekiyor. Bunları düzeltmedikçe erken gol atsak bile dominant bir oyun oynamamız lazım yoksa bir şekilde yiyoruz sonra 2 yi bulmak için uğraşıyoruz.
Atak zenginliği kapanan takımlara karşı geliştirilmeli. Sadece ortaya dayalı olmamalı ve kontra ya takım özellikle çalıştırılmalı. Sorun bu iki yerde. Bunları düzeltmezsek daha çok maç sıkıntı yaşarız.

Geri
Üst Alt