Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.762
- 4.035
- 813
Jakobs -> Sallai yapıp 3'lüye dönüp BAY-Sallai kanat bekleriyle maçı kazanırız. Jakobs bu maçta beni ümitsizliğe sevk etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdilik br rahatlattı bu totem mesajı - kaza gelirse başımıza ama iş değişir.Kötü hislere sahibim!!!
Saranın belinde 2 kişi var top çıkarıyor herkes izliyor yanına gelen yok böyle oyun kurgusu mu olur?Sara top toplamaktan bir hal oldu ... adam top mu taşısın , organize mi etsin , kademe mi yapsın...
ortasahayı almamız lazım...
biraz kalabalık ve dinamizm gerek - BAY ilk 10 dk dışında sönük - yunus kayıp.
sallai desem kimin yerine tam koyulur bilmiyorum.
Forvet arkasi oynamıyor. 6-8 oynuyorSara sara diyorsunuzda adam sut atamiyor kaleyi bulan sutu yok her attigi sut daglara taslara forvet arkasi oynayan adamin sut atabilmesi lazim sol ayagina gelecekte duzeltecekte
8 puanı bize yedirirler mi devre bitmeden düşürecekler en kötü 5e..
Mertens'in bu maç bilmiyorum ama her 10 toptan en az 3ü top kaybi. Güya kilit pas denemelerdenmis, bi gidin arkadas ya basit basit top kaybi ve ikili mücadelerde yeniliyorMertensin tüm pasları rakipte aşırı kötü oynuyor
Valla hocam hiç hakemlik bişey yok.8 puanı bize yedirirler mi devre bitmeden düşürecekler en kötü 5e..
Sorsan normal derler yaw su gole yediği her gol normal ama maaşı normal değil