⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Jakobs -> Sallai yapıp 3'lüye dönüp BAY-Sallai kanat bekleriyle maçı kazanırız. Jakobs bu maçta beni ümitsizliğe sevk etti.

Sara sara diyorsunuzda adam sut atamiyor kaleyi bulan sutu yok her attigi sut daglara taslara forvet arkasi oynayan adamin sut atabilmesi lazim sol ayagina gelecekte duzeltecekte

torreiranın yerine sançezi koy topla dikine gider orta sahada rahat oynatmaz fiziksel olarak ezilmez, zırt pırt yere düşmez ara pas atar hucüma çıkar.. defansa da el mecbur nelsson..

Kaan David Abdül
Salai Toreira Sara Jacobs
Yunus
Osimhen Barış

Moral bozmayalım rakip çok iyi değil biz kendi oyunumuzı bulamadık diye 1-1 ben il devre skoru 0-0 sayıyorum olur böyle Allahın izniyle bu maç bizim 2. Devre farklı bir oyun bekliyorum.

Sara top toplamaktan bir hal oldu ... adam top mu taşısın , organize mi etsin , kademe mi yapsın...

ortasahayı almamız lazım...

biraz kalabalık ve dinamizm gerek - BAY ilk 10 dk dışında sönük - yunus kayıp.

sallai desem kimin yerine tam koyulur bilmiyorum.
Saranın belinde 2 kişi var top çıkarıyor herkes izliyor yanına gelen yok böyle oyun kurgusu mu olur?

Sanchez bugün çok kötü valla anlamsız anlamsız hareketler yapıyor golüde yedirdi, çok kötü oynadık ilk yarı. Umarım kazanırız zor geçecek.

Yediğimiz gole kadar rakip çıkamıyordu ve buna rağmen pozisyonumuz yok.

Mertens out Sallai in
Jakobs out Jelert in (Jakobs defans iyi ama hücum yok)
Yunus out Bats in

Üçlüye dönmek lazım hemen

Sorsan normal derler yaw su gole yediği her gol normal ama maaşı normal değil

Herif kötü- çok maaş alıyor diye her golü musleraya mi yazacagiz bro top 90a gitmiş burada konuşulacak tek kişi davinsondur ..
Ben de muslerayla vedalasalim diyorum da yani işi nefrete dönüştürmeye gerek yok

Geri
Üst Alt