⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Sanchez kötü. Kaan, Torreira takımın geri kalanının performansını düşürüyorlar.

İcardi'nin yalnızlığından bu kez de Osimhen nasipleniyor, ceza sahasında tek oyuncuya orta açıp duruyoruz.

Hem bireysel hem oyun olarak hiç iyi değiliz.

İyi başladık aslında. Erken gol üstüne atak sürekliliği de bulduk. Tam dakikasını bilmiyorum ama tahminen 20. dakika gibi bir sakatlık oldu, oyun durdu kısa da olsa... Ondan sonra ritmimiz bozuldu, Göztepe dengeyi kurdu, bugün savruk görünen Davinson'un hatasında golü de buldular. Ondan sonra yeniden o maçın başındaki atak sürekliliğini sağlamaya çalışsak da beceremedik.

Bugün kondisyon bakımından sıkıntılı duruyor tüm takım. Herkes nefes nefese sanki. Yükleme falan mı yapıldı bunlara bilmiyorum. Hani o sezon başlarında zaman zaman gördüğümüz ayakları kısmen gitmeyen takım izlenimini verdiler bana yine...

Bir de kaç gündür bu sahada maç oynanmadı. Hatta o maçtan önce de bir süre daha oynanmadı. BU ZEMİN NEDEN BÖYLE.

Mertenle kaybedeceğimiz zamanı Yusuf demire harcasak 10 numara işini elli kere çözerdik
Ya hocam bu çocukta o ışık olsaydı mertensebir sene daha uzat diye baskı yaoarmiydi hoca.Gecen sene adini bilmediğimi, takımda doğru düzgün oynayamamış topcuya bu kadar bel bağlamayın

Sara ve Jacobs iyiydi. Yunus yediğimiz golde gereksiz kaybetti topu, Davınson da çok büyük hata yaptı. Davınson, Mertens ve Barış maçın kötüleri, Osimhende de ekstra Bi gayret yok.

Adamlar çok iyi hazırlanmış maça be çok iyi oyuncuları var. İzlediğim takım bu iyi kadrosuna rağmen bence az bile puan toplamış.

Takım 352ye alıştı, çevir diye bağrıyor, çift forvetsiz çok üretken değiliz, şuan Kakobs fazlalık yerine hücumcu gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan yediğimiz gole bak. Dayı her hafta aynı golü yiyor adam sağdan soldan hep aynı, kenarı açıyor açtığı için adamlar oraya vuruyor. E bunu yapacakları belli kardeşim o zaman kapatman kazım orayı açman değil.
herifte iyi vurdu ama ya direk içine sert plase - kapattığı köşe gibi dursada oraya şut çıkmaz normald.

elalemin forveti kaleci hedeflerken bizde kadife şutlar çıkarıyorlar.

orda daha çok top kaybından sonraki haller önemli - Tor ya da Sara o anda yoksa eksik adam olmasa bile afallıyor bizim ortası.

Ya hocam bu çocukta o ışık olsaydı mertensebir sene daha uzat diye baskı yaoarmiydi hoca.Gecen sene adini bilmediğimi, takımda doğru düzgün oynayamamış topcuya bu kadar bel bağlamayın
Yunusada aynı şeyler deniyordu abi gitsin olmayacak vitaminsiz deniyordu düzenli oynatırsan olur kumaşı sağlam

elit teknik direktör her maç rezalet futbol oynatıp bireysel becerilerle maçı alınca boynuma dola hocam diye konusun uplayan futbol cahillerinden olmadığımız için gram şaşırmıyorum bu oyuna. Alan parselasyonu hak getire, sözde önde baskı falan yapıyordu bir ara o da piyasada yok. Takım 60 metrede çorba gibi bir oraya bir buraya koşuyor
Ama Okan hocsm rekorlarla son 2 sezon şampiyon yaptı :))

Göztepe en fazla koştuğu ilk yarıyı oynamış olabilir. 2.yarı çözeriz maçı, 3-1 falan biter diye düşünüyorum

2-1 öne geçsek bile gol yeriz çünkü takım diye birşey yok kafası kopmuş tavuk gibiler.

Kayseri macinda ilk yari bundan kötüydük.. bakalim ikinci yari neler olacak.

Sar Jacobs iyiydi. Yunus yediğimiz golde gereksiz kaybetti topu, Davınson da çok büyük hata yaptı. Davınson, Mertens ve Barış maçın kötüleri, Osimhende de ekstra Bi gayret yok.

Adamlar çok iyi hazırlanmış maça be çok iyi oyuncuları var. İzlediğim takım bu iyi kadrosuna rağmen bence az bile puan toplamış.
Yediğimiz golde Yunus çok inat etti hatalı ama Yunus ileri çıkarken orta sahada bekleyen 2 oyuncu vardı, Yunus'a yaklaşmayan. O ikisi kimse, çok daha fazla hatalı o ikisi. Takım birbirinden aşırı kopuk

Geri
Üst Alt