⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Ahb zor maç geçsin o ayrı, biz hücumda üretken olamayıp defansta saçmaladık. Diri durabilsek yine de zorlansak neyse ama çok lakayıt bir duruş var idi sahada. Yoksa doğru söylediğin; illa bir yerde de takılacağız zaten, her maç rahat bol gollü olmayacak.
yalnız şu da var nedendir bilmiyorum iç sahada daha kötü takım daha dogrusu daha laubali ve hoca bunun bence farkında degil o da nasıl olsa kazanırız diyor
deplasmanda bence ne oynadıgımız daha belli daha iyi oynuyoruz
tek farklı skor olunca ise ne takım ne hoca ne yapacagını bilmiyor o yüzden baskı yiyoruz topu sakin tutup sete dönmeyi denemek yerıne panik yapıyoruz

bizim sorunumuz sadece transfer cözemez hocanın bazı şeyleri degıstırmesı lazım ama o da oyundan memnun gibi !!

Tatil dönüşü olduğu için korkuyordum açıkçası kötü oyun da olsa kazanmak çok önemliydi. Maçın adamı net Sara dır. Sara olmasa bugün kazanamazdık. Ayrıca Kaan ı çok severim ama sağ bek olmuyor abi. Dörtlü oynıcaksak bek de gelmicekse Sallai o pozisyona evrilmelidir çok net bu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son 13 gün önce Kayseri macini oynadik. Sonrasinda sanirim takim izinliydi. En fazla 3 verimli idmanla oynadik bu maci. Fizik olarak hic bir sekilde diri degildik, rakip tam aksine %100 diriydi. Adana ve Hatay haric kiminle oynasak zorlanacaktik bugün. Idman ve mac temposunu yeniden yakaladiktan sonra daha iyi oynariz.

bravo murphfieldigton

Herhalde bu maç için en uygun tabir kullanılmış. "Organize bir başarısızlık" Yine 3 puanı alabildik.

bunu daha dk 20lerde söyledim ki izleyen herkes gördü göztepe uzun takım ve yan topları vurdurmuyor ve iyi savunuyor
biraz zeki hoca o an oyuna müdahale ederdi orta acmak yok yerden ve göbekten oynayın diye
okan hoca oyunculara kendisi taktik vermek yerıne geregınden fazla özgurluk veriyor diye dusunmeye basladım

Sara olmasa çok kötü olacak bir maçtı, çok çok çok iyi oynadı
Nazar değmesin inşallah

ligin 2.yarısı derbi harici tüm macları deplasmana koysunlar ,abartmıyorum.

bizim tatilden dönemememiz de etkilidir ama göztepe oynatmadı bizi üstat
ligde bu kadar fiziksel caydırıcılığı olan başka takım saymak zor
zaten ligin en genç takımıymış galiba.
mesela izmir'de belki de 0 puanı yazacağımız bir maç oynayabiliriz
ama diğer takımlar bize karşı fizik üstünlüğünü ele geçiremez. biz de daha etkili oluruz hücumlarda.
savunma için aynı şeyleri diyemeyeceğim. orada sıkıntı devam edecek.

Başak icinden geçti bunların 2-3 hafta önce ..Şu kadroyla acizlik yaşıyoruz ya vasattepeye karşı şaka gibi..
Tek düzgün ortamiz -yok savunma hataları kamyon dolusu - organize tek atagimiz gol oldu

Sara olmasa ne bu maçı ne Sivas maçını alamazdık. Bir sürü maç var tabi ama en göze batan maçlar bunlar.

Kerem bunlarin yanında başka fırsatlar da yaratirdi rakibe. Her kontrol edeceği topu üç beş metre ayağından açarak yine baltalardi evet Yunus kötüydü ama Yunus'un kötü standardı Kerem'in kötü standardinin üstünde
Keremi özleyenlere berkanin kaptırdığı toplar izletilebilir son dakikalardaki.

Mevcut atletizmiyle ligde Göztepe bir de Kasımpaşa bize zorluk çıkarabilir Samsun'u da bir şekil alırız.

Ligin taş gibi ekiplerinden birini yendik fark 11 puan ve transfer dönemi başlıyor
üzülecek bir durum yok bu gece takipçiler düşünüp huzursuz olsun tebrikler ASLANLAR

Daha önce izlemediğim için daha iyi bir göztepe bekliyordum ancak akan oyunda nerdeyse pozisyonları yok.
Pozisyon yok evet ama uzun top maçı idi. Romulo ya şişirip dönen top kovaladılar. Önde basarak oyun kurdurmadılar bize. Göztepe hocasına sorsan her şey istediği gibi gitti aslında ama sonuç alamadı sadece. İstediklerini sahaya yansıtabildiler.

Geri
Üst Alt