SL 24/25 H:18 | Rizespor 1-1 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

Gelişir teknoloji hocam. Bunları tartışıp kafa yormamak lazım. Şu tam oto ofsayta geçseler tartışma kalmayacak
ya da öyle eyvallah - her stada kur örümcek kamera vs tepeden yap .

bizim bayern maçıda benzer durumdan çöpe gitmişti - ordan beri hep gole gideni haklı buluyorum otomatikman.

Btw ben bu Rize deplasmanından bayağı korktum.

Bildiğin tjk'a 7 atabilirlerdi bugün. 0 şaka.

Burada çok dikkatli olmalıyız.

Rize D
Fb
Kpaşa D

3 hafta üst üste fikstüre bakın.

Fb derbisinden bir önceki hafta, bunlar bize karşı her türlü çalışacaklardır. Kart gösterme vb. Burada 3 oyuncumuzun ayağı kırıldı çeşitli zamanlarda. Bu maça atanacak hakemler de malum.

Ekibimizin her hafta Stallone'nin "zafere kaçış" filmi gibi maç oynamasından bıktık yaa.

Rize D
Fb
Kpaşa D

Fb derbisinden bir önceki hafta, bunlar bize karşı her türlü çalışacaklardır. Kart gösterme vb. Burada 3 oyuncumuzun ayağı kırıldı çeşitli zamanlarda. Bu maça atanacak hakemler de malum.

Ekibimizin her hafta Stallone'nin "zafere kaçış" filmi gibi maç oynamasından bıktık yaa.
arkabahçe
bahçe
arkabahçe

rize değilde (bjk nin defans evlere şenlik çünkü)

benim alerjim k.paşa deplasmanı.

fenere koysak bile unutturmak için her şey yapılır o maçta. nefret ediyorum kasımpaşadan.

arkabahçe
bahçe
arkabahçe

rize değilde (bjk nin defans evlere şenlik çünkü)

benim alerjim k.paşa deplasmanı.

fenere koysak bile unutturmak için her şey yapılır o maçta. nefret ediyorum kasımpaşadan.
Nuno Da Costa belası oynamasın yeter. O 3-3'ün rövanşını alacağız.

Rize D
Fb
Kpaşa D

Rize + febe galibiyetleri yeterli olur 11 puan + ikili averajda kimse hiç bir şeye bilenmez

bjk kadar küçük takımlara artık maç başlığı açılmamalı bu kansızları haftası gelince kullanıp peçete gibi atacağız o hafta harici başlıkta bjk görmesekte olur

Yarı otomatik ne derse onu bire bire uyguluyormu acaba herzaman hakemler

Beşiktaşlı'nın dizinden Rizeli'nin de omuz - kafadan hesaplamış ama bilemiyorum Altan

1735936666114.png

1735936715980.png

Bence de ofsayt fakat Jk 20 sene sonra şampiyonluğumuz çalındı diye ağlar bu sezona o sebeple bu pozisyonlar Jk aleyhine sürüncemede kalmaya devam etmeli.

Futboldaki tek ve savunma kurali sanirsam ustelik tartismayada acik degil aslada acik hale getirilmemeli.Ofsayt pozisyon

naylontaşa müsabaka başlığı açılması şaşırttı

Geri
Üst Alt