⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

Bu arada ben bu Türk hakemlerini gerçekten anlamıyorum.

Başlarım liginize diyip neden grev yapmıyorlar? En basitinden, mesleklerini rahatça icra edebilecekleri bir ortam bile ellerinden alınmış.

Her gün neredeyse bir takım açıklama üstüne açıklama yapıyor. İğrenç bir ortam var.

Şuraya bak, çıta arşa çıkmış. Artık maç başlamadan bile "hakem" diye açıklama yapmış Başakşehir.

Şu an fırtına var, maç saatine kadar sürerse sıkıntılı geçer.

Bu arada ben bu Türk hakemlerini gerçekten anlamıyorum.

Başlarım liginize diyip neden grev yapmıyorlar? Mesleklerini rahatça icra edebilecekleri ortam ellerinden alınmış.

Her gün neredeyse bir takım açıklama üstüne açıklama yapıyor. İğrenç bir ortam var.

Şuraya bak, çıta arşa çıkmış. Artık maç başlamadan bile "hakem" diye açıklama yapmış Başakşehir.
Bazen bu adamlara hak veriyorum. Her kararı verirken kafasında 40 tilki döndürmesi gerekiyor. Kötü niyetliler hariç.

nacizane olarak kupa macinda bizim takimdan ziyade kendilerinin oyununa bi tik fazla dikkat gostermistim. (lig macimizi dusunerek) .

bir nokta da net tespitim ; rakibin attigi gollerde ters kademe olayinda pasif kalmamiz dolayli yedigimiz gollerde verdigimiz pozisyonlari bu aksam *yapmazsak kazanacagimizi dusunuyorum .

gollerin pozisyon olusum ve bitisinde ; ne metehan , ne jelert bu baglamda malesef cok pasif ve yetersiz kaldilar.

mac genelinde ise , merkezden bir pozisyon disinda ( gunay'in duble kurtaris yaptigi sekans ) yedek agirliklii kadro ile kompakt kalmamizi begendim .

bugun as beklerimizin oynayacak olmasindan mutevellit , kupa macindaki yedigimiz gollerdeki pozisyonel ve bireysel hatalari yapmayacagimiz kanisindayim.

onceki oynadigimiz basak maclarina nazaran, kupa da kanatsal org gelip golleri bulmalari , dikkatler den kacmamali bu aksam baglaminda .

duran toplarda deniz turuc dolayli piatek ve genel uzunlari kullanacaklardir suphesiz. ustte dedigim , kontra bazli akan oyunda kanattan ortalari savurmamiz buyuk kilit. digeri de duran toplari onleme .

ofans babinda endisem bulunmuyor . kanimca ondekiler kupa nin telafisini bugun cikaracaklardir . ozellikle yunus ve baris dan beklentim buyuk .
mertens ve osimhen napoli hattin dan da kiliit olusumlar bekliyorum .

kerem demirbay bu aksam sansi iyi kullanmali . tecrubeli, teknik ayaklar bu gibi maclarda direksiyona gecer , gecmeli de . sara nin olmadigi bir evre de duran toplari mertens le beraber verimli ve etkili kullanmalarini bekliyorum .

muslera sampi modu acmali . ozelliikle deplasmanlarda bu durum etkisini gosterir, takimi macta tutmak icin olasi firsatlara tecrubesi ile gecit vermemeli .

11ler aciklandiktan sonra son bir ekleme yapmak isterim .

iyi seyirler tum renkdaslarima .

- vurdugumuz gol olsun dilekleriyle .

saygi ve selamlar .

Çağdaş'ın hocalığı belli.

Maç boyu yere atıp duracaklardır kendilerini muhtemelen. Salaktan bir duran top ya da olursa kontradan bir gol kovalamak için oynayacaklardır. Hele bir de geriye düşersek, yandık. Yerden kalkmaz bunlar.

Orta hakem zaten düdüğü ağzında biri. Zırt pırt faul çalacaktır. Topun oyunda kaldığı süre 15 dk falan olabilir bu maç. :d

O yüzden, fark bekleyenleri falan görüyorum, gülesim geliyor. O maç Belözoğlu'nun takımı top oynamaya çalışmıştı. Bu akşam anti futbolun tillahını göreceğiz.

VAR'a gelirsek, orada da zaten muhteşem bir hakem var.

Maçtan önce rakip açıklama yapıyor falan. Hedefi yok bir şeyi yok ama o kadar geriyorlar ki ortamı, amaçları belli.

Maç değil tuzak.

İnşallah bu tuzağı da bertaraf edebiliriz.

gereksiz gerildim gene. umarim kazasiz belasiz atlatiriz.

Abi fena yağmur var yayın arada gidip geliyor

Geri
Üst Alt