⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

Beklediğimiz ve As kadromuzla sahadayız. Sara önemli eksik ama Dayı gerekeni yapmak zorunda olduğunda genelde iyi oynuyor. Ön hat zaten ligdeki en iyi dörtlü bu sebeple çok farklı bir galibiyet bekliyorum. Çağdaşa gereken dersi vereceğiz. Saldır Galatasarayım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saldıray modunda oynayıp akıllarını almak gerekiyor. Öyle 1-0 olunca rölanti olmamalı saldıracaklar ya o zaman 2-3-4-5. Taktik bu olmalı.

Sürekli kenar ortası yapmak yerine merkezden dripling denersek erken gol bulabiliriz merkezde bugün daha zayıf akbil

Çakarız her türlü ama saçma sapan bi pozisyonu büyütüp yine maç sonu sağda solda konuşmalar yapacaklardır muhakkak.

O değilde yedeklere şöyle bi baktım, yedekten gelip de maç çevirecek oyuncumuz yok. Devre arası sağlam transferler lazım hakikaten.

Çakarız her türlü ama saçma sapan bi pozisyonu büyütüp yine maç sonu sağda solda konuşmalar yapacaklardır muhakkak.

O değilde yedeklere şöyle bi baktım, yedekten gelip de maç çevirecek oyuncumuz yok. Devre arası sağlam transferler lazım hakikaten.
O artık rutinleri oldu. Sinekten yağ çıkarıp algı oluşturur malum organize çete. Kendi maçlarındaki çok büyük hatayı bile konuşmuyor kimse

Rakipten değil de kendi kadromuzdan dolayı zorlanacağız gibi, bekte Kaan ortada Kerem ciddi handikap. Rakipte bir numara yok net şekilde. İnşallah duran toptan falan erken gol bulabiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyaz forma kokuyu aldınız mı

İçimde bi sıkıntı var bir an evvel başlasa da bitse.

Geri
Üst Alt