⚽ SL 24/25 H:19 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 12 Ocak

sinan yılmaz berk göl gibi adamlar opoku osimhen pozisyonuna faul diyor, yemin ederim bunlar galatasaraylı falan değil.

bunlar böyle dedikçe ben fenerlilerin laf etmesine normal diyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sara’sız bu kadarmış, buna rağmen net penaltımız ve rakibe net kırmızı çıkmadı. Normal şartlarda 1-4 bitecekti

Hauhauhuahauah koyduk mu ulan ?

Mac sonunu iyi izleyin. Bu arkadasligin birlik beraberlik oldugu takimdan nasil sampiyonluk alacaksiniz ezik fenerbahceliler.

Bir cift lafim da osimhene. Arkadasim senin yuzun dagilmis bilmem kac tane kirik olmus bu yuzden maskeyle oynamak zorunda kalmissin ona ragmen bir sezonluk kiralik geldigin takimda iki tane azmanin arasina nasil korkmadan can pahasina giriyorsun. Seni alamasak bile bir efsane olarak kalbimizdeki yerini alacaksin

Değerli bir galibiyet Dönüşte Göztepe ve bu maç en korktuğum iki maçtı. Fener maçına kadar tek sıkıntı Rize deplasmanı sayılır.

Herkes şu mesajı almıştır bu takım iyi gününde olmasa bile puan kaybetmiyor, istedikleri kadar kudursunlar.

Çok ama çok önemli bir galibiyet aldık.

Çok çok çok önemli bir 3 puan. Şu havada şu şartlarda şu oyunla alınan galibiyet muazzam

Hiç kendimizi kandırmayalım sarada olsa bu futboldan farklı olmazdı..
Ama ne olursa olsun bu demirbay yetersizoğlu yetersiz.Yok yedeklerde ilk 11 seviyesinde olacak değil deyip ısrarla inatla neyi savunuyorsunuz yahu…

sinan yılmaz berk göl gibi adamlar opoku osimhen pozisyonuna faul diyor, yemin ederim bunlar galatasaraylı falan değil, satılmış köpek hepsi.

bu gerizekalılar böyle dedikçe ben fenerlilerin laf etmesine normal diyorum

ekmek parasi bumudum

twitterdeki hamlelerine dikkat et, pesindeyim.

Bu zeminde bu hava şartlarında iyi futbol değil iyi mücadale kazanırdı biz de onu yaptık hem de sahadaki tetikçiye rağmen
Bu takımı ne kadar övsek az gelir

İlk yarı kötü değildik.hatta 0 2 bitebilirdik 2.yari ise golleri kacirdikca ve hocanın aşırı geç hamleleri sebebiyle akbil yüklendi ama onlarda sürekli uzun top oynadi

Geri
Üst Alt