SL 24/25 H:19 | Konyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 13 Ocak

Fener taraftarı bu maçtan sonra gövde gösterisi yapar diyordum sasirttilsr çoğu oyunu ve hocayı elestiriyor

Yusuf Erdoğan: “Kazanacağımız bir maçı kaybettik. 13. sezonum bu sene Süper Lig’de, artık futbol dışını konuşmak yoruyor. Dışarıyı konuşmaktan mutsuzuz. Uğurcan’ın pozisyonu %100 kırmızı kart, Prip’e dirsek var penaltı. Kırılma anları hep aleyhimize çalındı bugün. Yarıştan kopmamak adına böyle basit şeylere gerek olduğunu düşünmüyorum, marka değeri için üzücü.”
Konuşun lan aferin daha çok konuşun

@Berkay Kandemir war mıydı böle bir şey

"Arkadaşlar sadece ben dikkat ettim sanırım ama ne yayınlarda ne forumda bu konuya değinen kimse yok.

Kostic oyundan çıktıktan sonra, maç başlıyor. Top Konya'dayken Kostic tekrar sahaya giriyor. Kısa süre de olsa fener maçta 12 kişi oluyor. Kural hatası var maçta."

Fenerin fikstur bizim maca kadar acayip rahat ust uste rize pasa maclari var korkunc.

Ulan yönetim açıklama için haftayı mı bekliyorsunuz yaptığınız ayıp yahu. Puan farkına güvenmeyin.

Adalet değil ayrıcalık ve kayrılmak isteyenlerin söyledikleri maç sonrasında ortada. İstiyorlar ki adaleti paspas yapsınlar kimse ses çıkarmasın.

Mourinho: “Bugün düzgün, çekişmeli bir maç oldu. Konya’yı tebrik ediyorum. Üzücü ki, Türkiye Ligi’nde bu tarz düzgün maçlar her yerde yok çünkü bazı maçların hikayesi önceden yazılmış oluyor."

Mourinho: “Takımım mükemmel değil, hatta mükemmel olmaktan uzak ama maçlar bugünkü gibi normal şekilde oynansaydı çok farklı pozisyonda olurduk. Sadece biz değil, arkamızdaki takımlar da."

Velhasıl bu organize kötülük ile her alanda mücadele etmeliyiz. Kenetlenme zamanı.

Sırplar girdikten sonra umutlarımı kesmiştim ama bu onlardan betermiş.
Recep malı oyuncu değiştirmeseydi belki puan alabilirlerdi şerefsiz hakemlere rağmen

"Arkadaşlar sadece ben dikkat ettim sanırım ama ne yayınlarda ne forumda bu konuya değinen kimse yok.

Kostic oyundan çıktıktan sonra, maç başlıyor. Top Konya'dayken Kostic tekrar sahaya giriyor. Kısa süre de olsa fener maçta 12 kişi oluyor. Kural hatası var maçta."
köşe çizgisinde, oyun oynanırken dolanmayıp oyun alanına girip kestirmeden çıkıyor. kuralı bilmiyorum da o an değişiklik çoktan olmuş ve oyun başlamıştı. 2-3 sn içerde yürümüş oldu kostic.

Bein Connectten baktım köşe gönderşnden geçiyor bir şey çıkmaz

Dünkü Atilla denen kahpe evladı olsa bugün sahada biz olsak şu hareketleri yapsak maçı 8 kişi tamamlar Okan hocaya 5-6 maç ceza gelirdi.
Konyaspor gibi nispeten dolu tribünlere oynayan anadolu takımları fener'den iyice nefeet etmeye başladı zira paso hakları yeniyor. Paşa, Rize, Hatay zart zurt vs hariç adam akıllı mücadele eden takımları söylüyorum

Göztepe koyar bunlara relax

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba antep maciyla birlikte en kollandıklari mac bu! Rezillik!! 😡

Geri
Üst Alt