SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

Macin tekrari icin link bulursaniz yollayin tekrar tekrar izleyip keyiflenelim.

Masterpiece
3c2ea879bd01457ce27a1205b0345fc7.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe'nin Antalya maçına ara ara baktığımda hiç beğenmemiştim İsmail Kartal olsalar baya rahat galibiyet çıkarırlardı derdim ama Mourinho olunca yabancı hocaların anadolu maçları pek iyi geçmiyor.
İsmail Kartal olsa bugün 0-2'den sonra 0-4 gibi bir skorla galip gelirlerdi bu Mourinho Anadolu daha çok paket olur şu oyun yapısı bizim ülkede işlemez.

Mustafa İlker Coşkun ve Kadir Sağlamın bugün hakemliğini bitirmeyen yönetim defolup gitsin!!!!
Kadir Sağlam süper lig seviyesinde yeni maçları yönetmeye başladığı 2022/23 sezonu başında 2. hafta Giresunspor maçını yönetmiş üstüne 2 penaltıyı vermeyip 0-1 mağlup olmuştuk tam bir Galatasaray düşmanıdır.

Olm iyi ki fb’li degiliz ya.Bu kadar kahir cekilmez valla.Herifler bu kadar para harcayip bu kadar dumenden isler yapip bu kadar basarisiz olmayi nasil basariyolar aklim almiyo.Heriflerin her seyi de son dakikada kaybetmesi aklini alir taraftarlarin.İyi dayaniyo bu fb taraftarlari.Beter olun sikeci seref yoksunlari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vallah bu maçı fb kazanabilir de ama konu benim için o değil.

mou bunların düzenini, ezberini bozdu. ismail'in takımı gibi bu sene özellikle deplasmanlarda full galibiyet ile gideceklerini düşünmüyorum.

bilmem katılır mısın? sistem ile oynuyor, oyuncuların yeri ile oynuyor. çorba yapmış takımı.

bir kaç ters sonuçta, kendi camiasına karşı bile, bel altı işine girişebilir bu portekizli.
@Uğur İz

sanırım öngörümüzde haklı çıkacağız.

bugün türk futbol tarihinin en skandal hakem yönetimlerinden biri olmasaydı daha ilk deplasmanda ilk mağlubiyeti alacaktı.

Geri
Üst Alt