Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.116
- 6.283
- 983
Macin tekrari icin link bulursaniz yollayin tekrar tekrar izleyip keyiflenelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alinin düşmesi sonucunda futbolcular oyundan düşmüşmüş. Bu menerime operasyonmuş falan filan inter milan diye ağlıyor şikeciler
Hatalarini soylemeyip kabul etmediğimiz sürece ne hoca gelişir ne oyuncularOkan hoca değil oyuncular oyuncu değil demeye devam edilsin biz gene şampiyon olalım
Ben pek hata söyleme göremiyorum hocam . Haddim olmadan. Görüşüm budur selamlarHatalarini soylemeyip kabul etmediğimiz sürece ne hoca gelişir ne oyuncular
İsmail Kartal olsa bugün 0-2'den sonra 0-4 gibi bir skorla galip gelirlerdi bu Mourinho Anadolu daha çok paket olur şu oyun yapısı bizim ülkede işlemez.Göztepe'nin Antalya maçına ara ara baktığımda hiç beğenmemiştim İsmail Kartal olsalar baya rahat galibiyet çıkarırlardı derdim ama Mourinho olunca yabancı hocaların anadolu maçları pek iyi geçmiyor.
Kadir Sağlam süper lig seviyesinde yeni maçları yönetmeye başladığı 2022/23 sezonu başında 2. hafta Giresunspor maçını yönetmiş üstüne 2 penaltıyı vermeyip 0-1 mağlup olmuştuk tam bir Galatasaray düşmanıdır.Mustafa İlker Coşkun ve Kadir Sağlamın bugün hakemliğini bitirmeyen yönetim defolup gitsin!!!!
@Uğur İzvallah bu maçı fb kazanabilir de ama konu benim için o değil.
mou bunların düzenini, ezberini bozdu. ismail'in takımı gibi bu sene özellikle deplasmanlarda full galibiyet ile gideceklerini düşünmüyorum.
bilmem katılır mısın? sistem ile oynuyor, oyuncuların yeri ile oynuyor. çorba yapmış takımı.
bir kaç ters sonuçta, kendi camiasına karşı bile, bel altı işine girişebilir bu portekizli.
Brighton yerinde olsam teklifimi 20+5 milyon derdim ya verin ya da sizin olsun derdim.ferdi girsiğinden beri sıçıyor