SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

İsmail röportajda ağlıyor
fenere bu nefret niye, formamız yakılıyor, taraftarımız darp ediliyor, başkanımız müdahale etmek için dostça sahaya geliyor falan dedi yeminle
Ulan forması yakılan ilk tek takım mısınız, bu mu bahanen, başkanının orda işi ne provokatörlükten başka
Saha içinde kalmamız lazım diyor sonra bu bahaneleri sıralıyor

Mourinho fena oynamış takımla.. Tadic hücumda takımın yarısı .Sol kanatta kıçı dayayıp bir sürü pozisyon uretiyordu yerini degistirdi adamjn..

.Orta sahada 2 maçtır ofansif bir oyuncu kullanıyor demirspor maçında irfan bu maç szyimanski çok rahat geçiliyor orta sahaları..

Çift forvet olayı,sürekli stoperlerle oynaması.

En önemlisi bence o gecen sezonki topu yiyen fb takımı yok takımın enerjisi çok düşük..Bunun en önemli nedeni gecen sezon aldıkları 99 puana rağmen şampiyon olamamalari ve bizim yine bir şekilde kazanmaya devam etmemiz..Biz ne yaparsak yapalım olmuyor moduna girmiş olabilirler..

Yani biz yine sürekli kazanmaya devam edersek bunlar erken dağılabilirler bu sezon..

..

Ekli dosyalar

• IMG_1597.webp
    IMG_1597.webp
    190,3 KB · Görüntüleme: 38
Brighton yerinde olsam teklifimi 20+5 milyon derdim ya verin ya da sizin olsun derdim.
Teklif olduğunu bile sanmıyorum yav, varsa bile 15+bonus falandır. 35 milyon Euro verdiğin bu premier ligi öttürmeli bu herif ayakta duramiyor. Dripling yapiiyor diye birine o paralar verilmez

Hicbir Galatasaray baskanini bu duruma dusmus sekilde goremessiniz beyler .. tuttugunuz takimin ne anlama geldini kavrayin

Sahte yıldızlarla gezmeye devam!! Bu dünyada iki yakanız biraraya gelemz inş.. haramzadeler sizi..

Geri
Üst Alt