GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 17

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
93K
Sayfa
17/150
Dediğim gibi Jelert ile ilgili Okan Hoca ileride bize faydası olacak diye söyledi.

İleride derken sezonun ilerleyen bölümlerinde ve önümüzdeki seneler tonuyla yaptı bunu.

Sonra da düzeltmeye çalıştı eleştiri alacağını düşünüp, röportajı vardı bulan bakabilir.

Jelert'in ben kötü sonuç almadıkça ya da sakatlık vs olmadıkça önümüzde ki 2-3 haftada oynamasını beklemiyorum.

Fenerbahçe maçından sonra yavaş yavaş hazırlar.

Dediğim gibi Jelert ile ilgili Okan Hoca ileride bize faydası olacak diye söyledi.

İleride derken sezonun ilerleyen bölümlerinde ve önümüzdeki seneler tonuyla yaptı bunu.

Sonra da düzeltmeye çalıştı eleştiri alacağını düşünüp, röportajı vardı bulan bakabilir.

Jelert'in ben kötü sonuç almadıkça ya da sakatlık vs olmadıkça önümüzde ki 2-3 haftada oynamasını beklemiyorum.

Fenerbahçe maçından sonra yavaş yavaş hazırlar.
Böyle bir saçmalığı yapamaz ,çünkü hem kaan bek oynayamıyor hem ağır
Ayrıca jelerti hazirlayacaz gibi bahanelere girmez umarım çünkü bu çocuk Okan hocadan bile daha hazırdır 2 senedir ucl dahil her 40 maça çıkmış hazır oyuncuya hazirlamamiz lazım dersen küfürü yersin

İlk hafta gerisinde en beğendiğim takımlardan biri Konya. Umarım sıkıntısız bir şekilde maçı erkenden çözeriz.

Ya Jelert'in neyini hazirlayacak, adam gecen sene bize karsi oynadigi top belli. 21 yasinda, 100 mactan fazla maca cikmis, bilmem kac CL macina cikmis adamdan bahsediyoruz.

Muslera
Jelert - Apo - Nelsson - Kohn
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Baris
Icardi

kadrosu disinda tum kadrolar hatali.
Baris'a soyleyeceksin pasli oyna, Ziyech'e de Jelert'i bindir, Sara'ya uzaktan sut cek..
Demirbay, Kaan, Bats, Kerem yedekte sans bekler olur biter.
Yeter artik iskelet kadro belli atraksyona gerek yok.
Yok Sara hazir degil, yok Jelert hazir degil diye diye temposuz sacma sapan takim izliyoruz hem hazirlik maclarinda hem de lig/kupa maclarinda.

Bunu Okan hoca bu macta deneyip, YB maci icin olasi eksikleri tespit edip ona gore onlem almali.

Jelert'in bize karşı oynadığı oyun kompakt oynayan takım oyunu.

Bizde önde Ziyech varken arkaya kimi koysan Boey dışında sırıtır defansif olarak.

9 Milyon Euro verip aldığınız adam bu mu denecek bu seferde. Bence de oynamalı ama olumsuz ve karamsarlık bir kere hasıl oldu mu taraftar arasında bunun çıkışı ya TD gidecek ya da yönetim.

çok zor maç. Hatay maçındaki gibi savunma yaparsak Konya çok rahat 2 gol bulur çünkü Davinson da yok

mutlaka ilk yarıda öne geçmemiz lazım yoksa puan kaybı olabilir

Konya hücumda daha iyi olmuş ama savunma olarak hala kötüler çok fazla adam kaçırıyorlar
Yusuf ve ndao dan ziyade Pedrinho denilen eleman iyi görünüyor kasimpasayi o deldi

Geri
Üst Alt