GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 65

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
94,5K
Sayfa
65/150
Bu sene kanser olacagiz. Belli oldu. Zaha’yi da satamayip ondan da sifir katki alacagiz.
Okan hocayi cok savundum ama artik hem teknik yonetim hem de transfer secimleri nedeniyle bizde omru dolmustur. Buyuk ihtimalle Young Boys bizi eleyecek.

Okan anca konus icraat bi bok yok takimda. Les gibi top oynuyoruz cikmis saat muhabbeti yapiyo.Takimda orjinal sag bek olan 2 tane adam var birini su an sol bekte oynatip digerini yedekte tutup Kaan Ayhan’i sag bek oynatiyo adam aklimi kaciracam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatura kesilsin abi ben baydim dandik futboldan sırf sonuç alıyor diye buna katlanmak saçma tamam belki başkası gelse başarısız olucaz vs de bu oyunda başarılı değil zaten üç sıklet fark olan takımları zor bela yemiyoruz ulan arada bir denk gelir oynatirsin o bile yok

Kaan Ayhan çapa orta saha hariç hiç bir şey olmaz , mevkisiz adam...stoper değil , bek değil orta saha hiç değil , bu bek.oynamasi küllü zarar.

Sara'ya niye laf yapıyorsunuz ki temposuz bir adam olduğu zaten belliydi. Temposuz takıma temposuz bi adam daha ekledi filozof hocamiz. Bu sistemde herkes çöp oluyor.

Hoca 2 orta saha ile olmuyor. Mertens forma girse neyse de orta alana katkı vermediği dünya da değil Sara kim gelirse gelsin olmuyor işte, ikinci Torreira buluyorsan hayhay. Artık sıktı şu durumu görüp, bir çözüm üretmeden devam etmen. Takım ikiye bölük 45 dk oynadı resmen. Tek bildiğimiz uzun top, organize 1 tane atak yok

Sara çok iyi verkaç yapıyor ve hep doğru yerde topla buluşuyor.

Sorun şu ki takım o kadar çok statik oyuna alışmış ki adamın verkaç yaptığı anda topu alan oyuncu hemen geriye atıyor sara boşta bekliyor.

Bu sekans maç içinde defalarca oldu.

Bir iki hafta sonra bu adam da statik oyuna alışacak ve belki en belirgin özelliğini sunmamaya başlayacak.

Ben artık bu durumun oyuncularla ilgili değil oyun sistemimizle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Takımda bir verkaç organizasyonu yok çok statik bir oyun hakim bu varyasyonları yapmamız gerekiyor.

Sara diğer oyuncularla uyumsuz Mertens ile anlaşamıyorlar ki Mertens bu gün sahada yok gibiydi hiç boşa atmadı kendini. Beklerden hücuma katkı zaten hiç yok buna rağmen golden sonra rahat bir maça ve istediğimiz bir maça dönecekken Kerem'in saçma sapan topa vurabileceği halde bırakması ardından Dubois'in vurdurması ve salakça yenen bir gol.

Geri
Üst Alt