GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
93K
Sayfa
10/150
@Uğur İz

kadayıfizm'e ben de karşıyım yanlış anlama. sadece o iş direkt koşu mesafesi ile anlaşılmaz onu demek istiyorum. yanıltır.

örneğin, fb oldukça fizikli ve dinamik bir takım bize göre ama onun da koşu mesafesi düşük kalmış.
Zaten Fbnin de İrfan Tadic Ceko'dan birini yedeğe alması lazım. Nesyri düzgün çıkarsa Ceko olmalı bence. Tadic'i de yorulunca çıkartmalı. Neyse ki aralarında en iyileri İrfan'ı yedek bırakıyor genelde Mou

Zaten Fbnin de İrfan Tadic Ceko'dan birini yedeğe alması lazım. Nesyri düzgün çıkarsa Ceko olmalı bence. Tadic'i de yorulunca çıkartmalı. Neyse ki aralarında en iyileri İrfan'ı yedek bırakıyor genelde Mou
neyse. koyayım fb'ye.

inşallah yarın maç sonunda telegol'deki ziya şengül gibi "baba biz bu akşam ne izledik böyle ya" demeyiz :d

Kadayıf sayısı azaltılmalı diye bas bas bağırıyoruz

1723717591970.webp

Kadayıf sayısı azaltılmalı diye bas bas bağırıyoruz

Galatasaray %72 topla oynamış Hatay maçında, Hatay kapanıp beklediği oyuna ortak olmadığı için çok git gelli bir maç olmadı o yüzden lig maçlarının çoğunda bişey ifade etmiyor benim için bu koşu mesafeleri de

Hı şampiyonlar liginde daha git gelli oynanan rakibin de oyunda olduğu maçlarda ciddi dikkat edilmesi lazım işte bu koşu mesafelerine

Okan Hoca ilk döneminden sonra ligde oyun anlayışını ciddi ciddi değiştirdi zaten. İlk geldiği dönemde %50 - %55 arası topa sahip olan bir Galatasaray vardı daha doğrudan baskı ve direk hücumlar ile oynayan. Bu sonradan yerini topa sahip olan bireysel yetenekler ile skora giden bir takıma bıraktı

hmm demek ki adamın kendini iyi hissetmemesi, mevcut sakatlığının tam olarak iyileşmemiş olması falan konu değil. direkt hocaya yazacağız.
hepsi şüphe ile yaklaştığım konular.

kendini iyi hissetmemesini sadece "ufak ağrılar" kalıbıyla 1 cümlede duyduk - detayını bilmiyoruz.

mevcut sakatlık konusunda da sakat durumdaki adama 9 +2 M mu bağladık ?

planlamada hocayı başa yazarım, çünkü çok kanadımız var dedi şu an iki kanat ya kadroda yok ya isteksiz , kanat trasnferi konuşuluyor.

2 ay transfer sezounda uzanılıp yatıldı - hoca yönetimi korudu. sezon açılmış as kadro dediğin adamlar gidecek gelecek . buysa planlama eyvah diyelim sezon geneline.

Son düzenleme:
şu adam nereden hangi backgroundla teknik içerik üretiyor kanalda sürekli anlam veremiyorm.

FM oynayıp yorum yapan adam gibi geliyor hep bana.

bide çekim trickleri var karşıya bakarkaen sağdan kamera ile başka yöne bakıp yorumlarken "Hitap pozu" gibi işlerde var.

Ekli dosyayı görüntüle 257053
Gayet iyi yorumluyor maçları da oyuncuları da, herkesin bir yerlerden başlaması lazım.

Geri