GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 141

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
93K
Sayfa
141/150
Konyalı mısın?
Muslera’yı fazla zorlayamadı Konyasporlu oyuncular
:)
Soyle anlatayim; benim izledigim macta tek bir ikiye bir yaptik, set oyunu namina hicbir varyasyon yapmadik. Kanatlardan sifira inip takimi zorlayamadik. Top bir kanattan digerine o kadar yavas gidiyor ki, oyunun temposuz oynuyoruz. Baris'in attigi gol tamamen bireysel beceri, Icardi golunde pres. O kadar kotu oynuyoruz ki, hic bir hücum kurgusunu gerceklestiremiyoruz. Ve ve ve ve... gidiyor.

1723838787188.webp

Kansız bir VAR ve hakem vardı maçta özellikle iptal edilen golden sonra olmayan düdükler uydurdu hakem. Onun dışında bu gün Bats oyuna girdikten sonra laubali hareketler yaptı iyi değildi çok net pozisyonları tembel paslar geriye paslarla yedi şahsen. Jelert çok kısa süre aldı ama hızı, dinamik ve temposuyla ligte iş yapacağına inanıyorum ama çok kısa süre aldı. Bu gün Sara çıkana kadar uyumsuz bir görüntü çizdi ama pozisyon almayı alan kapatmayı bildiğini gösterdi bir çok pozisyonda topu kapamasa bir alanı doğru kapattığı için geçiş yemedik onun içinde bir yargıda bulunmak için erken ama şöyle bir şey var Sara bazen sahaya yayılırken Torreira'nın gerisinde gördüm böyle oynatacaksak oyuncuya yazık ederiz yani 6 no oynayacaksa gerçek bir 6 alınsaydı o zaman o bölgeye diye çok haklı bir eleştiri gelir Okan hocaya. 3 puan iyidir. Konya'da geçen seneye göre daha iyi bu arada ortayı iyi kapatıyorlar. Ama iki hücuma destek veren takımlara karşı kolay pozisyon verirler.

Şaka gibi
Kerem 1 Gol, 1 Asist

Gol/Assist sezgisi belki yüksek, ama tekniği ve top kayıpları ile toplamde takıma daha çok zara veriyor.

O bu değil, böyle skor yapan bir oyunu, nasıl olur da bu kadar antipatik olur.

Tebrikler hocama ve takıma. Her sezon böyle 1-0, 2-1 skoru alır sonra alır götürür.
Ben olsam çifte standartı göstermek için Batsuayi'ye açiklama yaptırırım ben Fener'deyken bu goller veriliyor, fauller çalınmıyor diye.

Geri