GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 149

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
92,9K
Sayfa
149/150
Son dakikalarda Batshuayi topları düzgün verse gol bulurduk hızlı hücumlara çalışması gerek takımın...
Bats son pas hataları yapmasına rahmen beğendim. Adam harika istasyon oluyor. Ayrıca yeri geldimi çok rahatta top sürüyor. Fiziksel olarak zaten deviremeyecegi oyuncu yoktur. Aslında evdeki bir maçta icardi ve bats aynı anda 90 dakika oynatmak lazim

Volkan efendi VAR protokolünü bile bilmeyip, kendine pay biçip iptal etti,Bir daha VAR koltuğuna oturmamalı o adam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VAR kayıtlarını açıklayacaklar mı bu sezon?
Şikebahçesine zorla penaltı verdirten herif gibi bu da golümüzü iptal etmek için elinden geleni yapmıştır.

Yalnız yönetim neden açıklama yapmaz anlamıyorum. Resmen var'ın girmemesi gereken pozisyona girip golumuzu yediler. Hakem zaten pozisyonu süzüp devam demiş, var ne diye giriyor ki net temas yoksa ?
Maç sonu ibarahim hatipoglu bu konu hakkında açıklama yaptı. Var hakemi içinde gerekeni söyledi. Top hacı osmanoglunda. Kendisi bizzat vardaki hakemin hata yapma lüksü yok diye beyanat vermişti. Bakalım ne gibi aksiyon alacak

Mertensin form tutması zaman alır. Geçen senede aynı şekilde idi. Yuklemeler belkide en çok onu etkiliyordur. 6-7 maç sonra mertens rakip sahadan bizim defansa kadar adam kovalar. Evet yerine kesinlikle press gücü yüksek klas biri lazım.
Okan Buruk un mertens ile ilgili açıklamaları var bu konuda. Geçen sezon mertens in kendisine ligin son haftalarında daha iyi olacağını kendisinin söylediğini pazar çarşamba maç temposuna alıştıktan sonra Mart ayında Avrupa'dan elenince formunu yukarı çıkaracağını biliyormuş.

Oyuncuların maç ritmine alışmaları gerekiyor. Yine yeniden söyleyeyim gerçek eleştirileri 8. Haftadan sonra yapmalıyız takıma. 2 senedir aynı seneryoyu yaşıyoruz. İlk sene gomis geçen sene de icardi ligde ayakta tuttu bizi. Sonralarında gelen şampiyonluklar cabası.
Hoca bu sene farklı bir Challenge veriyor. Zirvede kalmak zirveye çıkmaktan zordur derler.

Gelelim maça...

Ligin ilk haftasını iyi bir şekilde geçirmiş diri bir rakibe karşı oynadık. Rakip hocası akıllılık yapıp oyun sistemini değiştirerek bize bir sürpriz yapmış. Geçen seneki konya dan farklı bir konya vardı. İleriki haftalarda rakibin ligi zorlayıcı ekiplerinden birisi olarak görürüz. Kendi sahalarını da iyi kullanıyorlar. Geçen sene fenere de çelme takmışlardı...

Bize gelirsek ilk etapta rakibin dizilişi ile abondane olan bir takım olduk. Yeni transfer sara yı ilk defa 11 de izledik. Al verler dışında oyuna pozitif bir etkisi olmadı. Umalım ki adaptasyon süreci yaşıyor olsun. Bu oyunu ile takıma katkı sağlayamaz. Verilen paralara acırım.

Kadroyu gördüğüm anda ilk yorumum pres oyununu oynamayacağımız daha kontrollü bir oyun oynayarak kontra ataklarla hızlı geçiş oyunları ile sonuca gitmeye çalışacağımız düşündüm. Keza bekler Kaan ve dubois, kanatlar ise kerem ve barıştan oluşuyordu. İleriye çok çıkmayan bekler ve hızlı kanat oyuncuları... Nitekim ilk yarı bu şekilde geçti. Uzun atılan toplar barış ve keremi kaçırma çabaları ile. İcardi nin devreye girdiği oyunla da ilk golü bulduk. Saçma sapan bir kerem hatası ile de golü yedik. 2. Yarı da barış ipten aldı. Ayrıca oyuna girdikten sonra jelert i de çok beğendim.

Ligin ilk maçları olduğunu kabul ederek sonuç iyi diyor ve kötü oyunla alınan 3 puana seviniyorum. Bu oyun devam etmemeli ve etmez de. Karamsarlığa kapılmanın alemi yok. 7-8. Haftadan sonra bu oyun devam ederse karamsarlığa kapılabilirsiniz.

Serhat Akın denen operasyon evladı ve onun gibileri sürekli sarı kart diye zırlıyor geçen sezondan beri. Torreira neden bu maç başında kart görmüyor falan fıstık. Yamulmuş herif sendeki İsmail Yüksekten fazla sarı görmüş Torreira. Süper Kupa’da algıyı başardılar hemen başta itirazdan sarı yedi…bir daha da aynı itiraz kartı yiyen görmedik ligde.

Buz gibi golümüz iptal ediliyor bu fındık beyinliler sarı kart derdinde. Biz dur demedikçe yarın öbür gün kartlar bize daha da kolay çıkarsa kimse şaşırmasın…

Davinson sanchez jelert ve sol bek acilen demirspor macina kadar hazir olmali
Youngboys bizim seviyemizde degil bir sekilde geceriz turu ama ligteki her deplasmanda nelson dubois ve kaanla puan kaybederiz

Hoca kiziyor rakip vakit geciriyor diye
En cok vakti Muslera Nelson arasinda biz olduruyoruz

makat darlığı çekebiliriz bu maç
IMG_1514.webp

Geri