İyi seyirler renkdaş şimdiden, bize maç sonrası değerlendirme yaparsan seviniriz ...
Merhaba, maçtan eve geç dönünce anca şimdi yazabilme fırsatı buldum.
Maçın ilk başlangıç anında Konya hareketli olunca ilerde basacaklar sandık fakat 3-4 dakika sonra bizi geride karşılamaya başladılar. Bu süreçte oyunu çözecek ya da kilit paslar atacak adam olarak nitelendirdiğimiz Sara maalesef hiç etkin olamadı ve oyun içinde kayboldu.
İlk tehlike Mertens ile geldi, sonra Kerem bireysel bir hareket ile soldan Uğurcanı geçip bir pozisyon buldu onun dışında pek verimli olamadık. Barış Alper-Mertens verkaçı ve Icardinin enfes pası ile golü bulduk. O pası nasıl düşündü aklım almıyor, biz tam o kalenin paralelinde maç izliyoruz. Biz bile kaleye vurur derken Kereme al da at dedi.
Sonrası ise Kerem'in inanılmaz hatası ve sonucunda yenen gol ile ilk yarı bitti. Bence Kerem, Yusufu farketmedi ama özette baktığımda da görmeme ihtimali yok gibi geliyor.
İkinci yarı ise benzer şekilde giderken Barışın golü ve Ali Çamdalı'nın değişiklikleri maçın skorunu belirledi. Konya, 2.gol ve değişiklikler ile iyice oyundan düştü.
Golümüz nasıl iptal edildi hala anlamıyorum. Stadda bile net gol demiştim ama genede emin olamıyorsun. Gelip izleyince kafayı yedim, rezalet bir karar.
Bizim değişiklikler ise pek bir şey değiştirmedi. Kerem D. biraz daha mücadele eder diye düşünmüştüm ama o da Sara'dan pek farklı değildi. Bats hareket getirdi ama çok garip işler yaptı. Birkaç basit top kaybı, gereksiz fauller bir de yanlış görmediysem net bir pozisyonda Icardi'ye atamadı. Jelert ise burada hep bahsettiğimiz gibi dinamizme sahip bir oyuncu, devamlı hareket halindeydi.
Gelelim maçın adamına net bir şekilde Torreira. Canlı izlemek muhteşem keyif. Sahada kalitesi ile kendini belli eden üç net oyuncu vardı: Torreira, Mertens, Icardi. Icardi bir ara en geride kalıp Muslera ile paslaştı, maçta her yerde vardı.
Barış, Kerem ve Abdülkerimin hala toparlanması lazım. Takımımız neredeyse hiç bek katkısı alamıyordu hala alamıyor.