Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba bizi niye biçti Var??Bunlar kazanacakti zaten, Adana gerçekten çok kötü ama iyi tarafina bakmak lazim: Türk hakemleri hayatta o iki gölü birden VAR'a çagirmazdi iptal için. Devrim bunlara yine yaramiyacak
Çok kötüler bunların yendiğini görüp yangın yapmak tam Twitter aglakligi valla. Utanç vericiBunlar min 5-6 macta puan kaybeder
Şampiyonluk gitti gibi maalesefGöztepe puan alamazsa bunlar bizim sahaya kayipsiz gelecek. Gaziantep ve Rize'yi deplasmanda yenmemiz gerekiyor.
Hocam full galibiyet olmaz zaten arada sürpriz olacaktır ama fener kalan haftalarda asla yaklaşamaz bize 1 adım gelir gibi olur 2 adım açılırHakem de bir yere kadar taşıyabiliyor. Asıl sıkıntı bizim takımdaki gevşeklik ve maç seçme, o yüzden farkı açamayız diyorum
Yav birader yürü git. Gece gece objektifliğine başlatma.Bileğe basmış kırmızı işte
ben önce bizim maçlara baktığım için şunu diyebilirim.Bunlar kazanacakti zaten, Adana gerçekten çok kötü ama iyi tarafina bakmak lazim: Türk hakemleri hayatta o iki gölü birden VAR'a çagirmazdi iptal için. Devrim bunlara yine yaramiyacak
Taraftarin cogu sampiyonluk ve basariyi hak etmiyor malliklarindan dolayiÇok kötüler bunların yendiğini görüp yangın yapmak tam Twitter aglakligi valla. Utanç verici