SL 24/25 H:20 | Adana Demirspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 19 Ocak

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tadic 2 sezondur bunları taşıyor. Gereksiz bir koşan topçu fetişi başladı bizim taraftarda. Sabaha kadar koş o topu içeri tıklayacak veya asisti yapacak zeki adam yoksa boş

moral takviye ihtiyacı olanlar baklava sipariş edip yiyin, biraz da süt üstüne

Woaaa huuuu hooooo fener uçuyo kaçıyo en büyük hiyeee
Allahsızlar yine hakemlerle kazandılar
Allah’ın adaleti şaşmayacak inşallah, Allah’ım sürüm sürüm süründükleri günleri gösterecek inşallah

bu fbyi kimse yenemez
bu hakemlerle zor
ayriyeten buldumu atıyorlar
bizim gibi değiller

geçmiş olsun gitti şampiyonluk

Hakem de bir yere kadar taşıyabiliyor. Asıl sıkıntı bizim takımdaki gevşeklik ve maç seçme, o yüzden farkı açamayız diyorum
Hocam full galibiyet olmaz zaten arada sürpriz olacaktır ama fener kalan haftalarda asla yaklaşamaz bize 1 adım gelir gibi olur 2 adım açılır

Bunlar kazanacakti zaten, Adana gerçekten çok kötü ama iyi tarafina bakmak lazim: Türk hakemleri hayatta o iki gölü birden VAR'a çagirmazdi iptal için. Devrim bunlara yine yaramiyacak
ben önce bizim maçlara baktığım için şunu diyebilirim.

dün yerli var hakemi olsa ilk yarıdaki el direkt penaltı olarak verilirdi.

yerli hakem istese bile "ben bundan kaçamam " deyip mecburen çağırırdı.

fazlasıyla komedi bir iş - genede ilk yarıyı çöpe atıp EYVAH modunda herkesi salarak oyuna medet ummanın önünü kapatamaz benim bakışımda.

tabii maçın seyri değişebilirdi ama o zamanda hocaya ders olmazdı 45 dk boyunca top şişirip bir şeyler umma işinin her maçta yapılması akla abes olması açısından.

kişisel görüşüm tabii ki - bugün biraz baktım tivitterda o ofsyat şeyine yığılmış millet . oralara kalmayacak kalitemiz çok şükür var , göstermedik dün her niyeyse.

umut meler denen şerefsiz o kırmızı kart sülalene girsin namussuz.
Koç şerefsizi ilk bunu ziyaret edeceğine ankaragücü başkanına gitmek istiyor.Ama dursun olur mu ya siz ne yapıyorsunuz umut meleri ziyaret etmelisiniz diyor.
Al sana umut meler..

Puan kaybının muhtemel olduğu deplasmanlar rize kasımpaşa besiktaş Trabzon Eyüp bunlardan 9-10 puan çıkarsak yeterli olur tabi iç sahada kayıp yapmamak gerek

Geri
Üst Alt