Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba var penaltımızı vermedi, golümüzü de yedi ofsayt ayağına??Fark 6 sahamıza gelecekler. Transfer için yangın yapılır da şampiyonluk gitti diyenler saçmalıyo biraz. Bi zahmet yabancı var varken şu transferlerimizi yapalım yeter. Bunlar daha çok puan kaybedecekler merak etmeyin oynadıkları bişey yok
Cafer seni şeye benzetiyorum hani böyle her köyde bir tane deli olurya kimse onu sallamaz ama o elinde böyle tahtadan direksiyon yapmıştır kendine onunla eğlenir falan. Forumda tam olarak o görevi görüyorsun sen dostum, ağır bir polyanasın. Sal bir milleti istediğini düşünsün herkes senin gibi papatya çayı ile gezmiyor gerçek galatasaraylılar var burada.Bos konusmayi kesersen problem yok
Hayatinda futbol topu gormemis adam taktik falan konusuyor bi seyden anliyor gibi
ocak ayi falandi yine muhtemelenBiz de depte zor takımlarla oynamadığımız için dengeye gelecek.Cunku kolay takimlarla oynadilar bizim disimizda
hayır masonum öyle olmayacak12 puan farkla hemde
Özetler misin abi. Yeni uyandım da. Millet fenerden korkmaya başlamışArda galatasaray alryapısından olsa şu maçı şu hale getirse ülke yanıyordu.
Şerefsiz it
Ben mi polyannayimCafer seni şeye benzetiyorum hani böyle her köyde bir tane deli olurya kimse onu sallamaz ama o elinde böyle tahtadan direksiyon yapmıştır kendine onunla eğlenir falan. Forumda tam olarak o görevi görüyorsun sen dostum, ağır bir polyanasın. Sal bir milleti istediğini düşünsün herkes senin gibi papatya çayı ile gezmiyor gerçek galatasaraylılar var burada.
ayağı kötüyse ileri vursun bu kadar basitBu deniz bu ayaklarla bir arpa boyu yol alamaz
16 yasindaymis ama ptt’de bile böyle kötü ayaklı kaleci yok
Yav simariklik yapmasak rakibimiz yok. Temkinli olanlara okeyim de aglayanlara anlam veremiyorum. Avrupa'da ve ligde namağlup takımla bile bu kadar negatif kasiyorsaniz siz bu sporu takip etmeyi bırakın ya. Yazık yemin ediyorum.Utanmadan sampiyonluk kutlayacaksiniz mayista yine
Gecen sene sivas macinda berabere kaldiktan sonra fb daha puan kaybi yapmayip sampiyon olacak diye agliyordu ayni kisilerocak ayi falandi yine muhtemelen
Evet dün berkan kötüydü, oyuncular eleştirilebilir sen niye bunu kaldıramıyorsun dostum. Sana kalsa şuan real madridle falan kafa kafaya oynayacağız, her şey güllük gülistanlık falan. Akşama kadar okan buruk başlığında yatak yorgan serip yatıyorsun biri bir şey demişmi hemen laf atayım diye.Ben mi polyannayim
Gercek gsliye bak dun berkana takimin en kotusu falan diyodu, takintilariniz yuzunden izlediginiz seyden bi halt anlamiyosunuz
yönetimin suçu adam gibi bir transfer açıklansa millet rahatlayacakabi fener maçı yüzünden birbirinize girmeyin napıyorsunuz
puan farkı 6 farkında mısınız her şeyi abartmayın ya adanada puan mı bırakacaklardı