SL 24/25 H:20 | Adana Demirspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 19 Ocak

şeytan rıdvan bizim maçtan sonra fb 4 atar demişti, 4 attı !! garip

Seni hiç iyi görmüyorum
Niye yav ağzımıza sıçan 10 gol kurtaran okan 2 gol yediğinde aklı çelişti diye 2 senedir beynimizi yiyen bunlara savunma bu olacak.
Ayrıca bu tüm pozisyonlar asalak üzerinden.
Altyapısından yetiştiği kulübe karşı bu performansı gösteren adama karşı iyi niyetimizi mi göstereceğiz.

Yunus bize aynı maçta 2 jenerik gol attı bu takımdayken.

sampiyon olur muyuz

ugur iz %50 %50 diyor
%85 - %15 o iş .

%95 ten geriledi hataydaki maçı koparamama ve hocanın oyuna son 3 maçtır yaptığı şişirme işleriyle başlamasından kaynaklı "kolay maç" puan kaybından dolayı.

şunun tam tersini yapsa göztepe maçıyla fenerin olayı muhtemeln bitecekti (Yabancı VAR işiyle daha adil geçeceğine inandığımız sürece)

Sampiyonluk gitti laflari tabiki sacma ama okadar rahat olunacak bir durum da yok ortada

Kadromuz dar ve fikstür avantaji cok net onlarda

Millet bize gelecekler falan diyor ama icerde herifleri lig bittikten sonra oynanan 3-0‘lik maci saymazsak 2014‘ten beri yenemiyoruz

Yine sacmalayip yenilirsek zaten sampiyonluk gider bu kez

Su anlik durumu 55-45 bizim lehimize olarak görüyorum
Şampiyonluk gitti demek saçmalık da puan farkını açıp ligi erkenden bitirip bunları kaosa sürükleme işi yine olmayacak malesef. Mayısa kadar yarış sürer yine

Söylediklerine katılıyorum tek bir şet hariç. Bizdeki yabancı var bence aptal değildi. Uğraştı uğraştı ve pozisyonun ofsayt olduğu anı yakaladı. O sırada top son oynandığı noktadan 2 metre uzaktaydı. Bu, bence aptallık olamaz.
Bu ince farkla ofsayt olayı her zaman tartışma konusu olmaya devam edecek yabancı var olsa da olmasa da
Yani herhangi bir pozisyonda ofsayt yoksa bile topun ayaktan çıktığı anın 1 salise sonrasını alsan çizgiyi çeksen ofsayt yakalıyorsun keza ofsayt varsa top ayaktan çıkmadan 1 salise öncesini yakalasan belki ofsayttan çıkıyor

Ben bu sisteme güvenmiyorum

yav abi olumsuz bakanlara niye bu kadar yükleniyorsunuz ben de onu çözemiyorum. hatay maçı çok gereksiz puan kaybıydı işte.

küme düşmüş takım diyorsunuz, hatay da küme düşmüş takım. yedekten tadic alıp maçı koparıyorlar, sen yusuf alıyorsun. bunları da görüp yazıyor millet yoksa ads yendi diye değil ki. takımın transfere de ihtiyacı var ve yapılmıyor.

fb ilk yarı top oynamadı dediniz, biz de ilk yarı top oynamadık.

fb'nin kağıt üzerinde 7 depi kaldı gerçekte 2 dep var, birisi biz diğeri antep. diğerleri zaten şimdiden bağlı depler. bizim hepsi duruyor. öyle icardi falan da yok son 2 sezondaki gibi.
kızma degil ,çok gereksiz ve duygusal ve içi boş söylemler
cünkü küme düşmüş takıma karşı kırmızı olana kadar oyun gösteremedıler adamların u19la oynuyor hatay gibi degil
ve şampiyonluk msajı oyunla verilir bunlarda oyun yok
bugun izleyen fenerliler bu mesajı görememeştir ki devre arası yangın yeriydi
fikstür filan biraz boş laf fikstür yangınıyapanlarla artık konuşmak gereksiz anlatsanda anlamıyorlar

Bu maca bu kadar yorum fazla bile :)

Bizim deplasmanlarimiz o kadar kotu ki, cok sey degisebilir. Ama evimizde Fener'i yendik mi olay netlesiyor. Yenemezsek zaten sorun var. Fikstur avantajini iyi kullandik ilk yari, ikinci yari kayipla basladik. Acisini cekmeyiz umarim.

Bu maç çok önemli değil, kazanacakları belliydi ama bizim de dün kazanmamız lazımdı. Puan kaybı hakkımızı en saçma maçta harcadık.

Kalkan götler indi, laubalilik son buldu, had bilindiyse yolumuza devam edebiliriz.

Niye yav ağzımıza sıçan 10 gol kurtaran okan 2 gol yediğinde aklı çelişti diye 2 senedir beynimizi yiyen bunlara savunma bu olacak.
Ayrıca bu tüm pozisyonlar asalak üzerinden.
Altyapısından yetiştiği kulübe karşı bu performansı gösteren adama karşı iyi niyetimizi mi göstereceğiz.

Yunus bize aynı maçta 2 jenerik gol attı bu takımdayken.
Saçları örgülü çocuk fena değildi bence ben de arkadaşa takıldım her takımda bir topcunuz var falan diye ama idare eder oynadı çocuk. Fbye iyi bile dayandılar yaw boşuna sinirleniyon kral

Bu maca bu kadar yorum fazla bile :)

Bizim deplasmanlarimiz o kadar kotu ki, cok sey degisebilir. Ama evimizde Fener'i yendik mi olay netlesiyor. Yenemezsek zaten sorun var. Fikstur avantajini iyi kullandik ilk yari, ikinci yari kayipla basladik. Acisini cekmeyiz umarim.
Asıl zorluk ligin 2.yarısında varken en kolay deplasmanda hemen işin başında puan kaybıyla başlamak büyük saçmalık oldu malesef

hakemlerin müdahil olmadıgı hiçbir takımı bugun gördügümüz gibi bunlar oyunla yenemez,itiraz eden gitsin masa tenisi izlesin

Söylediklerine katılıyorum tek bir şet hariç. Bizdeki yabancı var bence aptal değildi. Uğraştı uğraştı ve pozisyonun ofsayt olduğu anı yakaladı. O sırada top son oynandığı noktadan 2 metre uzaktaydı. Bu, bence aptallık olamaz.
Offside olan pozisyonlar hakem tarafından mı var operatörü tarafından mı yarı otomatiğe aktarılıyor onu öğrenmek lazım. Eğer bunu yapan hakemse bazı yabancı var hakemleri de satılık diyebiliriz. Var operatörü ise zaten olayı biliyoruz. Onlar zamanında fetöcü iftiraları ile birileri tarafından kendi adamları ile dolduruldu.

Geçen haftaki ile aynı dzekonun ki daha net hatta

Pozisyon kırmızı Yusuf atilmasa FB pozisyona giremezdi kötüydü zaten Yusuf üstüne takımı on kişi bıraktı

Aynısı falan değil. Hiçbir açıdan da benzemiyor bence.

1. Yusuf bileğe değil krampona basıyor. Krampon tabanının %95'i falan rakibin ayağında, belki kramponun ucu bileğe temas ediyorsa ediyor, o da öyle açı gereği ucu ediyor, ucunun altı bile değil. Dzeko ise net bileğin bile daha üstüne basıyor. Flu fotoğraftan bakmayın, net görüntü izleyin. Bileğe değil çok büyük oranda krampona bastığını görün.
2. Yusuf basmadan önce topla da oynuyor, Dzeko oynayamıyor.
3. Dzeko'nunkinde fark topuğun arkası ucu ucuna da olsa yerde ve pozisyonu izleyince topa vurmak için geldiğini ve rakip ayağını son anda sokup topla oynayınca rakibe bastığını görüyoruz. Yani Dzeko için pozisyon Yusuf'unkine göre daha beklenmedik gelişiyor. Yusuf biraz daha karşısından gelen rakibi görerek biraz daha kontrolsüz giriyor.

İlk 2 madde Yusuf'unkini kırmızı yerine sarı yapıyor bence. Üçüncü madde ise Dzeko'nunkini kırmızıdan çok sarıya yakın yapıyor bence ama Dzeko'nunki daha yoruma açık.

Bunlara sahamızda yenilmek gibi bir hıyarlık yapmadığımız sürece fark kapanmaz. Açın bakın şampiyon olduğumuz her sezon garanti 3 puan yazılan maçlarda puan kaybı yapmışızdır. İlk kez yaşanmış gibi histeri krizine girilmesini anlayamıyorum. Geçen sezon tampon tampona şampiyonluk yarışındaydık, o daha yorucuydu. Rahat batıyor bence taraftara da.

Fenerin maçlarını izlemiyorum. Her maç ittiriliyorlar. Fener maçlarının incelenmeye alınması lazım. Fener aleyhine hiç bir karar verilmiyor. Aynı pozisyonlar rakiplerine karşı olunca sinekten yağ çıkartıyorlar.

Biz ise her maç hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz. Bizim lehimize faul bile vermeye çekiniyor hakemler. Kadroyu güçlendirmeliyiz, aksi taktirde feneri masa başında şampiyon yapmak için herşeyi yapıyorlar. Bu TFF ve MHK olduğu için şampiyonluğu saha dışında fenere verecekler diye düşünüyorum maalesef. Göstere göstere yapıyorlar ve kimse birşey demiyor.

Offside olan pozisyonlar hakem tarafından mı var operatörü tarafından mı yarı otomatiğe aktarılıyor onu öğrenmek lazım. Eğer bunu yapan hakemse bazı yabancı var hakemleri de satılık diyebiliriz. Var operatörü ise zaten olayı biliyoruz. Onlar zamanında fetöcü iftiraları ile birileri tarafından kendi adamları ile dolduruldu.
Bir uğraş içine girildiği o kadar belliydi ki. 2 cm ofsaytı verbilmek için uğraştı uğraştı ve topu 2 metre kadar uzaklaştırma riskini bile aldı. Bu inanılmaz bişey, ve bizim de bununla alakalı ortalığı kasıp kavurmuyor olmamız da inanılmaz birşey.
Sahtecilikten dava açmamız lazım normalde. Bu hakem hatası falan değil, resmen gasp.

Geri
Üst Alt