Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.176
- 3.330
- 2.418
şeytan rıdvan bizim maçtan sonra fb 4 atar demişti, 4 attı !! garip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav ağzımıza sıçan 10 gol kurtaran okan 2 gol yediğinde aklı çelişti diye 2 senedir beynimizi yiyen bunlara savunma bu olacak.Seni hiç iyi görmüyorum
%85 - %15 o iş .sampiyon olur muyuz
ugur iz %50 %50 diyor
Şampiyonluk gitti demek saçmalık da puan farkını açıp ligi erkenden bitirip bunları kaosa sürükleme işi yine olmayacak malesef. Mayısa kadar yarış sürer yineSampiyonluk gitti laflari tabiki sacma ama okadar rahat olunacak bir durum da yok ortada
Kadromuz dar ve fikstür avantaji cok net onlarda
Millet bize gelecekler falan diyor ama icerde herifleri lig bittikten sonra oynanan 3-0‘lik maci saymazsak 2014‘ten beri yenemiyoruz
Yine sacmalayip yenilirsek zaten sampiyonluk gider bu kez
Su anlik durumu 55-45 bizim lehimize olarak görüyorum
Bu ince farkla ofsayt olayı her zaman tartışma konusu olmaya devam edecek yabancı var olsa da olmasa daSöylediklerine katılıyorum tek bir şet hariç. Bizdeki yabancı var bence aptal değildi. Uğraştı uğraştı ve pozisyonun ofsayt olduğu anı yakaladı. O sırada top son oynandığı noktadan 2 metre uzaktaydı. Bu, bence aptallık olamaz.
kızma degil ,çok gereksiz ve duygusal ve içi boş söylemleryav abi olumsuz bakanlara niye bu kadar yükleniyorsunuz ben de onu çözemiyorum. hatay maçı çok gereksiz puan kaybıydı işte.
küme düşmüş takım diyorsunuz, hatay da küme düşmüş takım. yedekten tadic alıp maçı koparıyorlar, sen yusuf alıyorsun. bunları da görüp yazıyor millet yoksa ads yendi diye değil ki. takımın transfere de ihtiyacı var ve yapılmıyor.
fb ilk yarı top oynamadı dediniz, biz de ilk yarı top oynamadık.
fb'nin kağıt üzerinde 7 depi kaldı gerçekte 2 dep var, birisi biz diğeri antep. diğerleri zaten şimdiden bağlı depler. bizim hepsi duruyor. öyle icardi falan da yok son 2 sezondaki gibi.
Saçları örgülü çocuk fena değildi bence ben de arkadaşa takıldım her takımda bir topcunuz var falan diye ama idare eder oynadı çocuk. Fbye iyi bile dayandılar yaw boşuna sinirleniyon kralNiye yav ağzımıza sıçan 10 gol kurtaran okan 2 gol yediğinde aklı çelişti diye 2 senedir beynimizi yiyen bunlara savunma bu olacak.
Ayrıca bu tüm pozisyonlar asalak üzerinden.
Altyapısından yetiştiği kulübe karşı bu performansı gösteren adama karşı iyi niyetimizi mi göstereceğiz.
Yunus bize aynı maçta 2 jenerik gol attı bu takımdayken.
Asıl zorluk ligin 2.yarısında varken en kolay deplasmanda hemen işin başında puan kaybıyla başlamak büyük saçmalık oldu malesefBu maca bu kadar yorum fazla bile
Bizim deplasmanlarimiz o kadar kotu ki, cok sey degisebilir. Ama evimizde Fener'i yendik mi olay netlesiyor. Yenemezsek zaten sorun var. Fikstur avantajini iyi kullandik ilk yari, ikinci yari kayipla basladik. Acisini cekmeyiz umarim.
Offside olan pozisyonlar hakem tarafından mı var operatörü tarafından mı yarı otomatiğe aktarılıyor onu öğrenmek lazım. Eğer bunu yapan hakemse bazı yabancı var hakemleri de satılık diyebiliriz. Var operatörü ise zaten olayı biliyoruz. Onlar zamanında fetöcü iftiraları ile birileri tarafından kendi adamları ile dolduruldu.Söylediklerine katılıyorum tek bir şet hariç. Bizdeki yabancı var bence aptal değildi. Uğraştı uğraştı ve pozisyonun ofsayt olduğu anı yakaladı. O sırada top son oynandığı noktadan 2 metre uzaktaydı. Bu, bence aptallık olamaz.
Geçen haftaki ile aynı dzekonun ki daha net hatta
Pozisyon kırmızı Yusuf atilmasa FB pozisyona giremezdi kötüydü zaten Yusuf üstüne takımı on kişi bıraktı
Bir uğraş içine girildiği o kadar belliydi ki. 2 cm ofsaytı verbilmek için uğraştı uğraştı ve topu 2 metre kadar uzaklaştırma riskini bile aldı. Bu inanılmaz bişey, ve bizim de bununla alakalı ortalığı kasıp kavurmuyor olmamız da inanılmaz birşey.Offside olan pozisyonlar hakem tarafından mı var operatörü tarafından mı yarı otomatiğe aktarılıyor onu öğrenmek lazım. Eğer bunu yapan hakemse bazı yabancı var hakemleri de satılık diyebiliriz. Var operatörü ise zaten olayı biliyoruz. Onlar zamanında fetöcü iftiraları ile birileri tarafından kendi adamları ile dolduruldu.