⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Olumlu tarafından bakarsak artık 4lu oynamaya gotu yemez hocanın ve kaani sağ bek yapamaz

Al batsı sokun bir tarafınıza..
Polyanalar konuşun şimdi.
Bu bast denen adamı alan adamlar bu kadar para veren böyle transfer yapwn adamların yaptığı her iş şansadır.

Mertens’in uyuz pasları.
Barış’ın savrukluğu.
Bats yeteneksizizin vurdumduymazlığı.
Sallai’nin vasatlığı.

Bu maç beni bitirdi

bugün sadece 1 puan kaybedilmedi bütün bize yapılan algılarıda kabul ettik sayıldı. penaltı olmasa puan alamayacaklara, lig sonuncusuna ve harbi leş gibi bir ekibe puan bıraktık.

Allah için kafası güzel Ziyeş şu maçı alırdı ya

Nasıl becerdiniz lan çaprazı kopuk İcardi koysan 2 tane atardı

Ya bizim sorunumuz bu maçlar. Kağıt üstünde zor olan hiçbir maçtan korkmuyorum ben.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu şu maç için hoca getiren bizşm maçlara ekstra ekstra prim koyan takıma karşı maçın zor geçeceği belli. Hafta başından beri belli. Ben bu maçı bu kadar kafatçya taktım. Rüyamda bile berabere kaldık. Takımın umrunda değil. Sallana sallana oynadılar koskoca ilk yarıyı.

Osimhen burak yılmaz nigeria şubesi bu kadar ofsayta kalan dünyaca ünlü forvet hayatımda görmedim yaşım 43.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar boktan bir yedek kulübesi olamaz. Bu kulübeyle sezon bitmez

Yahu şu maç için hoca getiren bizşm maçlara ekstra ekstra prim koyan takıma karşı maçın zor geçeceği belli. Hafta başından beri belli. Ben bu maçı bu kadar kafatçya taktım. Rüyamda bile berabere kaldık. Takımın umrunda değil. Sallana sallana oynadılar koskoca ilk yarıyı.
Kendimiz zora soktuk yav. Diğer iki kayıp gibi bunu da elimizle verdik.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adana Demirspor'dan bile kotu bir takıma puan kaybettik; defans yapmayı hiç bilmeyen takıma gol atamadık.

Geri
Üst Alt