⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Ben bu ofsayt pozisyona acayip sekilde kil oldum. 50 senedir futbol izliyoruz. Az cok neyin ne oldugunu anliyoruz. Hataylilin topugu ilerdeydi. Zaten 10 Saat neyi incelediniz. Madem yari otomatik pozosyon hemen cikmali ekrana.

puan farkı şu dakikadan sonra artmaz ancak erir
Yok öyle bir şey. İlk kez puan kaybetmiyoruz. Eyüp maçı sonrası da herkes benzer şeyleri yazıyordu. Yönetime transfer için bir baskı yaratan bir puan kaybı oldu.

Her şerde bir hayır vardır.

Rezil bi maç rezil bi sonuç. Okan hocaya biri sorsa hocam yedekler niye sadece sayı olarak var.

futbola ara bu hafta sonu maç falan izlemem hadi eyvallah

Şu nasıl olsa atarız kafasından çıkması lazım takımın. Bazı toplar çok gereksiz boş yere kaybedildi bu sebeple boş beleş harcandı pozisyonlar. Her topu son top gibi oynamamız lazım her zaman vurduğun girmiyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç zamandır söyleyecektim bizim defansta asıl sorun Abdülkerim, Berkan stopere geçince oyun değişti

adana demirin bile 3 attığı takımı yenemedik yazıklar olsun ya

Haftalardır laubalilik yapıyorduk sekip duruyordu bu haftaya nasipmiş puan kaybı. Bu oyun ve takımın dağınıklığı Okan’a aittir

Osimhen alda at diye 2 tane pozisyon hazırladı kaleciye nisanladilar saolsun.

İlk yarıyı boşuna oynadığınız için yazıklar olsun size.

Baris ve yunusa kızamıyorum ,oyuncular kötü olabilir ama ısrar etmek yerine oyundan alsa çok daha iyi olurdu

Yabancı VAR geldi puan kaybettiler algısını her yerlerine sürerek propaganda haline getirecekler bu hafta. Mesele bu gündemin içinde olup olmamak. Bir çok Galatasaraylı bu havuzun içinde yüzüyor mesela.
takımdan en tiksindiğim maç oldu, acaip laubali bir top oynandı.

bats ve yusuf girmeseydi bu mac donebilirdi bence. yunus rezildi

xG umrumda değil - saçma bir istatistik. BECERİKSİZLİK istatisiği çıkarmaları lazım - auta taca dağa taşa giden şutlarda xB miz 100 falan heralde.

bi tane direk var - sonra kaçanlar yani gözümün önüne geliyor valla saldıracağım sağa sola.

Yabancı VAR geldi puan kaybettiler algısını her yerlerine sürerek propaganda haline getirecekler bu hafta. Mesele bu gündemin içinde olup olmamak. Bir çok Galatasaraylı bu havuzun içinde yüzüyor mesela.
puan kaybından daha çok üzüldüğüm bir iş şu işte.

Geri
Üst Alt