⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

bunun tek açıklaması göt kalkıklığı ve ciddiyetsizliktir. "nasısa atarız yeaaaa" diye başlayıp 45 dk yı hiç edersen son anlarda da götünüz tutuşunca saçmalarsınız böyle. Tamam lideriz evet ama bu taraftar hakemleri görüyor, fb nin nasıl ittirildiğini görüyor, kulübede hiçkimsenin olmadığını görüyor, oyuncuların nasıl maç seçtiğini görüyor, fikstürü görüyor. O yüzden bugün "ayıp" ettiniz bu maçı ilk yarıda bitirecektiniz...

takımdan en tiksindiğim maç oldu, acaip laubali bir top oynandı.
Teknik takımlar böyle tarla gibi sahalarda çok zorlanıyor. Her şutta bu kadar isabetsiz olunmasında zeminin etkisi hiç az değil. Kaç kere minik minik sektiğini gördük vuruş öncesi kamerada. Barış'ın son pozisyonda pas verme sebebi bile bir önceki kaçırdığı goller. Topun fiziği değişiyor bir kere.

Nefret ediyorum böyle zemini olan deplasmanlardan ben.

Bu kadar kacirirsan olacagi bu daha da kotu olabilirdi. Onumuze bakalim stresse gerek yoj

Küme düşmüş takıma puan verdik, kafayı yememek elde değil. İki yerli kanatla oynayıp, ikisinin de alternatifinin olmaması şampiuonluğun doğasına aykırı zaten

Golümüzü yediklerini düşünüyorum

2. yarı yine kendimizden çok zayıf takımı hapsedip, sağlı sollu gelip, bir sürü pozisyona girip atamadık. Avrupa Ligi'ndeki puan kayıplarımıza ve Eyüp maçına çok benzer maç oldu o açıdan. Kasımpaşa 3-0'dan son dakika döndüğü için saymıyorum. O farklı hikaye. Minimum 11 tane çok net pozisyon kaçtı. Bir tane net penaltımızı yediler. Bir tane şanssız çok ince ofsayt yüzünden golümüz iptal oldu (diğer ikisi net ofsayttı, onları saymıyorum)

Belki 20 tane falan son pasta saçmalamasak net pozisyona dönüşecek yarım pozisyon vardı üstüne. Ama bir takımın son vuruşları ve son pas tercihleri bu kadar kötü nasıl oluyor bazen anlamıyorum. Geçen sezon sol çaprazdan o müthiş voleyi çakan, geçen hafta sol ayakla köşeye vuran Barış bugün nasıl ıska geçiyor? Onların hepsini nasıl dışarı vuruyor? Osimhen neden ofsayttan çıkamıyor? Barış çalımlarla veya savunma arkasına çok güzel sarkarak kanada indiğinde neden her seferinde ortayı en olmayacak yere çıkarıyor? Yunus neden en uygun topları kalecinin üstüne falan vuruyor?

Buna rağmen:

1. İlk yarıdaki kafa kafaya temposuz oyun kabul edilemez.
2. Bence Okan Hoca ikinci yarı başında iyi hamleler yaptı ama sona doğru hamleleri doğru değildi. Bats ille girecekse Torreira'yı çıkartmak yerine Barış-Mertens'ten birinin çıkması lazımdı. Baskımızın dozu bir tık azaldı o bölümde. Takımın işleyen düzeni çok bozuldu.

Sallai vasat bir yedekten (yani yedek olarak bile vasat) öteye geçebilecek bir oyuncu değil. Hücumda hiç teknik ortaya koyamıyor. Anca kanat bek yedeği falan olur. Normal dörtlünün bek yedeği olarak da çok güven verdiği söylenemez.

Bats'ı almasına yanlış diyemem ama Bats kötü durumda bariz.

Mertens'te düşüş bekliyorduk. İkinci yarı biraz toparlasa da eski Mertens değildi. Bu eğer gelecek haftaların habercisiyse oraya mutlaka biri girmeli.

Sorun zaten o, yerine kim girecek yedekten, yedekte oyunu değiştirecek kanat yok, orta saha yok.
Yedekten alacaksan birilerini taktiği değiştir dizilişi değiştir
Çünkü o kaçıran çocuklar durdukça daha iyi olmuyor dahada kötü oluyor cokuyorlar
İyi bir hoca 70 gibi alirdi barışı

Yanarim yanarim Fenerbahçeye domalan, Besiktasa sampiyonlugu satan Hatay'i yenemedigimize yanarim

Sorun zaten o, yerine kim girecek yedekten, yedekte oyunu değiştirecek kanat yok, orta saha yok.
Bizim problemimiz mi yav.
Alsınlar 7 gündür transfer sezonu açık biriyle görüşüldüğüne dair izlenim bile yok. Son hafta beklenecek diye boşuna söylenmiyor.

yok ben çıkıp yürümeye gidiyorum ya şukonuyu görmemem lazım bir süre. çok sinirliyim.

Bu arada maalesef 2. yarı gol kaçırıp skoru alamadıkça özellikle yerli oyuncularımızda görünen o streste FB'nin son dönemde ortamı germesinin çok etkisi var. Bir planlar var ve elimizdeki şampiyonluğu çalacaklar hissiyatı biraz geçmiş oyunculara...

Yediğimiz gol rezalet yav. Öyle gol yemez şampiyon olacak takım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt