⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Ya bu Hatay nasıl bu kadar az puan toplamış durumda inanılır gibi değil.

Gayet orta seviyede bir Anadolu takımı kadrosu var işte. Adana Demir gibi ekstrem kötü değil. Yani Hatay'ın şu kadrosunun Antalya'dan, Kayseri'den, Sivas'tan, Konya'dan falan ne farkı var ki? Gereksiz küçümseniyor bence.

En ufak bir konsantrasyon kaybına mahal yok. Umarım bir kaza yaşamayız. Çok zor maç. İlk yarıdaki maçta da oldukça zorlanıp, son dk golü ile kazanmıştık.
Zemin kötü abi maçı alırız bi şekilde de sakatlık olmasın benim korkum o

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet orta seviyede bir Anadolu takımı kadrosu var işte. Adana Demir gibi ekstrem kötü değil. Yani Hatay'ın şu kadrosunun Antalya'dan, Kayseri'den, Sivas'tan, Konya'dan falan ne farkı var ki? Gereksiz küçümseniyor bence.

En ufak bir konsantrasyon kaybına mahal yok. Umarım bir kaza yaşamayız. Çok zor maç. İlk yarıdaki maçta da oldukça zorlanıp son dk golü ile kazanmıştık.
Hoca istikrarı yakalayamadilar sezon başında hocasız girdiler ,keza kayseride hataya çok benzer hücumda hızlı zencileri var kalecide iyi ama hatayin savunma çok kötü o yüzden nezaman baksam maçın yıldızı erce oluyor ,duran toptan yerden herturlu geçiriyor hatay takımı
Buffonun olmaması bence avantaj

En ufak bir konsantrasyon kaybına mahal yok. Umarım bir kaza yaşamayız. Çok zor maç. İlk yarıdaki maçta da oldukça zorlanıp, son dk golü ile kazanmıştık.
Kendi taraftarlarının kendi şehrinde oynayamıyo iç saha maçlarını bu takım kanks.1 de kulübün yöneticileri iyi yönetemedi bu takımı..

Hoca istikrarı yakalayamadilar sezon başında hocasız girdiler ,keza kayseride hataya çok benzer hücumda hızlı zencileri var kalecide iyi ama hatayin savunma çok kötü o yüzden nezaman baksam maçın yıldızı erce oluyor ,duran toptan yerden herturlu geçiriyor hatay takımı
Buffonun olmaması bence avantaj
takım boyu çok kısaymış hatay'ın yaw. stoper ikilisi 1.81-1.82 bekleri de 1.78-1.79.
duran top ve kornerlerden muhtemelen bu yüzden çok gol yemişlerdir bence.

GS galibiyet oran 1.16 açıklanmış ama maç saatine doğru 1,05'leri görürüz. Yedek kaleci Bekaj da iki senedir maça çıkmamış doğru düzgün. Eli soğuk diyebiliriz.

Gol yemeden bitireceğimiz bir maç olması lazım artık. 4-0 yeneriz.

GS galibiyet oran 1.16 açıklanmış ama maç saatine doğru 1,05'leri görürüz. Yedek kaleci Bekaj da iki senedir maça çıkmamış doğru düzgün. Eli soğuk diyebiliriz.

Gol yemeden bitireceğimiz bir maç olması lazım artık. 4-0 yeneriz.
Bwin 1.30 burda 1.16. Çok farklı yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar şimdi şikebahçe maçındaki gibi bütün tribünleri açtılar mı?
Zaten düşecekler. Biraz akıllı olsalar en fazla hasilat yapacakları maç olur bu.
Ama yancı takım oldukları için sadece Hatayspor taraftarını tribünlere alırlar. Mersin’de de onların sayısı İstanbul’daki Kasımpaşa taraftarı kadar olduğu için boş tribünlere oynamayı tercih ederler veya onlar gibi şikebahçelileri sokarlar tribünlere bize küfür etmek için.

diack-massanga gibi 4. sınıf afrikalı orta sahaların presini görünce merkezden 3 pas yapamayıp, barış-osimhene uzun top şişirip duracağımız bir diğer maç

Akbil maçındaki rezilliği gördükten sonra hocanın ders aldığını umuyorum ve göbekte kaan bekliyorum

Ben bu maçta puan kaybı bekliyorum. Berbat bir zeminleri var. Bu zeminlerde hep çok zorlandık. Ekstra bir isim çıkıp maçı alırsa bilemem ama bu tip rakipler bizim maçlara hep ekstra motive olarak çıkar. Hakemler ekstra sertliğe izin verir. Zaten zeminden dolayı pas futbolu zorlaşıyor, dripling şansın azalıyor, mecbur uzun toplarla oynanan bir maça dönüşüyor. Orada da son dönemde bir zaafımız oluştu. Doğru bir maç planı şart.

Bu maçı alsa alsa Barış alır yine.

Ben bu maçta puan kaybı bekliyorum. Berbat bir zeminleri var. Bu zeminlerde hep çok zorlandık. Ekstra bir isim çıkıp maçı alırsa bilemem ama bu tip rakipler bizim maçlara hep ekstra motive olarak çıkar. Hakemler ekstra sertliğe izin verir. Zaten zeminden dolayı pas futbolu zorlaşıyor, dripling şansın azalıyor, mecbur uzun toplarla oynanan bir maça dönüşüyor. Orada da son dönemde bir zaafımız oluştu. Doğru bir maç planı şart.

Bu maçı alsa alsa Barış alır yine.
Zemin gayet iyi hatta son Rize maçında normale yakındı pas kalitesini etkilemiyordu bir tek 6 pas içinde sorun var o da oyunun genel anlamıyla etkileyecek bir yerde değil.

Hatayspor pek direnç gösterebilecek takım değil ön bölgesi - arka bölgesi hepsi birbirinden kopuk üstüne her maç oyunda tutan Erce'de yok bu sene hatalı goller yemesine rağmen bazı maçlar çok ekstra performans sergiliyordu.

Zemin gayet iyi hatta son Rize maçında normale yakındı pas kalitesini etkilemiyordu bir tek 6 pas içinde sorun var o da oyunun genel anlamıyla etkileyecek bir yerde değil.
Her yeri çukur çukur kupkuru bir zemin. Top zeminde kaymıyor neresi iyi o zeminin de "gayet iyi" yazıyorsun bir de.

Geri
Üst Alt