⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Okan hoca geldiğinden beri maç kaçırdım mı hatırlamıyorum.
Artık özetlere bakacağım yav sadece

hatay fenerin takımı olmaktan çıktı açıkçası cünkü o kendisini hatayın sahibi zanneen rezalet bld baskanı gitti ,o herif fenerliydi

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Berkan
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Bu kadro olmalı, Sallai Avrupa maçından önce oynasa iyi olurdu ama kanatta Barış veya Yunus'u kesemez sağ bek desek orada da Başak maçında çok dengesizdi yedekten girmesi en ideali gibi şu anlık.

Bu stadın zemini iyi mi kötü mü şimdi?
6 pas bölgesi çok iyi değil ama onun hariç 100 kg yağış düşmediği sürece zeminde bozulma olmaz hatta bizi çok etkilemez.

Genelde Akdeniz takımlarının zeminleri Ağustos-Eylül gibi kötü olur sonrasında oturmaya başlar 1 ay sonra oynasak çok daha iyi zemin olurdu ama yarınki zeminde iş görecektir.

2 ay önce Antalyaspor'la ya da Eylül başı gibi Adana deplasmanında yaptığımız zeminlerden kat ve kat iyi olacaktır.

Hatayda erce ile rui pedro cezalıymış. iki önemli ismi, umarım rahat kazanırız.
Yaratıcı oyuncu konusunda ciddi sıkıntıları var Rui Pedro baya ön planda oluyordu olmaması çok iyi oldu

Erce'de gününde olduğu zamanda çok ekstra kurtarışlar yapıp oyunda tutabiliyor onunda hiç dengesi yok genelde bize karşı baya iyi maçlar çıkarıyordu.

Ee bu herif geçen sene yenildiğimiz maında hakemi çıktı şimdi...

ayrıca ne başak maçının nede konya-fener maçının hakemlerine maç vermemişler

bak bak bak VERİ TABANI İŞLİYOR..

Berkan kupa maçında ortada iyiydi. Dribbling de yapıyor değişiklik katıyor oyuna. Orada oynasın bence de. Fakat daha mühimi üçlü oynayak lütfen

Icardi sakatlandığından beri duran toplarda yaratılan tehlike ciddi oranda azaldı.

3'lü oynarken Kaan-Sanchez-Apo-Osimhen + Icardi ceza sahasına yerleşince savunulması çok zor oluyordu.

Berkan kupa maçında ortada iyiydi. Dribbling de yapıyor değişiklik katıyor oyuna. Orada oynasın bence de. Fakat daha mühimi üçlü oynayak lütfen
katılıyorumda bizim inatçı hocamız kaanı neden kullanmıyor o bölgenin adamı kaan at sag bekede sallaiyi sanki bayernle oynuyacaz
nasıl bir inat var bizim hocada valla ben bile pes ettim
ne düşünüyor empati yapıp onu bile çözemiyor
40 yasında 80 yasında gibi hissettiriyor bazen

katılıyorumda bizim inatçı hocamız kaanı neden kullanmıyor o bölgenin adamı kaan at sag bekede sallaiyi sanki bayernle oynuyacaz
nasıl bir inat var bizim hocada valla ben bile pes ettim
ne düşünüyor empati yapıp onu bile çözemiyor
40 yasında 80 yasında gibi hissettiriyor bazen
Torreira - Berkan ya da Torreira - Kaan çok defansif olur diye düşünüyor bence ama olsun yani

Demirbay ile başlanmaz bunu son maç gördük bi daha yapmaz herhalde

Geri
Üst Alt