⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Ulan soktuğumun kupasını kazansan 200 bin TL kazanacaksın ligi kazansan 50 milyon euro alacaksın. En önemli adamını sakatlatıp 1 ay ıskartaya çıkardın.
Olur mu yav mağlubiyet istatistiği yazılmayacak.

Şu kadar rekor kırdı bu kadar rekor kırdı devam bu kafayla boş beleş boktan maçlarda daha çok adam sakatlanır.

Golümüzü yediklerini düşünüyorum
barış'ın abseits ı mı diyosun - bana göre hep diyorum böyle pozisyonlar ofsayt olmamalı ama öne gibi duruyordu (grafik haricinde) açıkçası.

orda BAY yani 1 adım geridende yetişirisin ..farkındalık önemli iş.

Varya ligin en kötü takımını sahada böyle pısırık top almaya korkan takımı maç içinde öyle bir büyüttük ki küçücük bir cüceyi deve çevirdik maç içinde, avrupa da bile aynı şeyi yapıyoruz elin ecnebisi galatasaray isminden ve stadından korkarak geliyor dakika 20'lerde adamları öyle bir büyütüyoruz ki. Bizim kadar rakip takıma ulan aslında bunlar pek bir şey yapmıyormuş hissini veren başka takım var mıdır bilmiyorum. Bile bile isteye isteye ipleri adamlara verip onları maç içinde büyütüp sonra o büyüttüğümüz dev ile uğraşmaya calışıyoruz söylemek istediğim şeyi anlamışzsınıdır.

Yanarim yanarim Fenerbahçeye domalan, Besiktasa sampiyonlugu satan Hatay'i yenemedigimize yanarim
Adam bu maç için hoca buldu getirdi. Biz uyuduk koca ilk yarı. Top kendi girecek sanki kaleye biz oynamadan. Hayat aptallığı asla affetmez. Hatay elimizden bir şampiyonluk çaldı. İki kere de kupadan eledi.
Bu takımı hala hafife alamazsın. Alırsan aptalsın demektir. Ozaman müstehak sana. Hayvan gibi oynamamız lazımdı kazanmak için. Mıy mıy ile geçti koca ilk yarı, bir de gol yedik seyrede seyrede.

Bu arada maalesef 2. yarı gol kaçırıp skoru alamadıkça özellikle yerli oyuncularımızda görünen o streste FB'nin son dönemde ortamı germesinin çok etkisi var. Bir planlar var ve elimizdeki şampiyonluğu çalacaklar hissiyatı biraz geçmiş oyunculara...
Ben tam tersi düşünüyorum, hem hocada hem oyuncularda uzun süredir aşırı bir ozguven var nasıl olsa bizi kimse yenemez herseye rağmen kazaniriz ozguveni ve rahatlığı vardı yani bir laubalilik vardı bence son 3 4 maçtır

BAY - JELERT değişikliğini anlayan oldu mu son 1.5 dakika için ?

Koca ilk yarı bir tane yerden oynamadık. Hep stoperler den ileri uzun oynadık ve bunun olmayacağı 10 dk da belli oldu. Bunu biz tvde anlıyoruz da kenarda Okan hoca niye anlamayıyor. Oyuna müdahale için illa devre olmasına gerek yok kenardan uzun oynamayın desene bi.

Geri
Üst Alt