⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Osimhen'in kafasını kaleci kurtardıktan sonra devamında Barış sol ayakla havaya dikti ya hani... O pozisyon top dışarı gittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam Yalçın Çetin ofsayt dedi. Gerçekten ofsayt verdiler mi orada yoksa Yalçın abi mi yanlış anladı?

İzledim pozisyonu en en geriden itibaren hiçbir anda ofsayt falan yok çünkü.

Ulan çıkıp açıklama yapsanıza top sanchez in kafasından çıktıktan 1 saniye sonra çekilmiş vae çizgisi. Robot resimde bile belli oluyor hatay stoperinin ayağından

Allah kahretsin böyle düzeni

Bu sezon ne kadar kolay gol varsa yiyoruz. Hani şöyle vay be ne güzel yedik diyeceğim gol yok. Son 3 maça bakıyorsun, Romulo'nun, Piatek'in, Cemali'nin attıkları goller hep hata, hep gevşeklik, hep hafife alma.

Daha uzatırsın bu örnekleri. Eyüp maçındaki goller, Ts maçındaki goller, Sivas maçındaki goller...

Barış ın golü yendi yav ofsayt falan değil abi o pozisyon.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sinirden uyuyamıyorum. Alıştık her hafta 3 puana bunye kabul etmiyor kaybı. Halbuki 6 puan bile önemli bir fark bu ligde. Naptin bize Galatasaray

Bu kadar pozisyonu harcayip puan birakmak cok sinir bozucu

Aynisini eyupspor macinda da yasadik

Ama bu mac icin en büyük sorun ilk yari’yi cöpe atmak

Artik isimizi ciddi’ye almaliyiz

Insanlar hala futbolun dinamikleri,bilmeden burda otmesi gercekten komik.

Futbol dinamik oyundur, kurdugun kadro noktaya kadar eksiksiz degilse ve top girmiyorsa, yapacan hic birsey yoktur.

Ister Haaland + Osimhen cift forvet oynat, bazen top girmiyence girmiyor.

Sanki Sampiyonlar ligi finali yada liderligi kaybettik.

Arkadaslar, puan kayiplari olacak. Bunu alisin, Senin takimin 2004 Arsenal degilse burun kivirmayin, burasi Turkiye.

Bizim ve ifbin arasinda 10 kat oyun kalitesi var.

Bu oyunu okadar ciddi almayin, oyuncular villalarina donerken, sen uzulerek yatiyorsun, salin.

Oyuna kiziyoruz mizoyoruz ama sonucta gene bi penaltiyi caldilar ve ofsayt pozisyonuda sonuna kadar süpheli. Adil yönetim olsa rahat almistik. Her zaman hakemide yenemiyon iste.

Geri
Üst Alt