⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

5 te 5 iş biter abi. Biraz ciddiyet ve iyi kurgu. Dün çöpe atılan 45 dk puan kaybına sebebiyet verdi. Pahalı tecrübelere ihtiyaç yok abi bu sene bile bir sürü ders var, ders almak için puan kaybına gerek yok kazandığın zaman da neşteri vuracaksın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallai yerine biri alınmacaksa böyle oynamalıyız abi. 3 lüden devam etmeliyiz. Kaan ve Abdülkerim kesik yemelidir. Skriniar ve Mika yeni transferi simgeliyor isim önemli değil
a4fbf563507239b63ecb2e03373ca746.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın özetini izledim sinirlerim.dahada bozuldu neler kaçırmışız ya

Şu puanları Trabzon, Göztepe, BJK deplasmanlarında bıraksak canımız bu kadar yanmazdı.

Abartılı tepkileri anlamıyorum iy durağan oynadık eyv ama 2. yarı yeterince pozisyona girdik olmayınca olmuyor oyunumuz iyi puan farkına bakmaya gerek yok 1geri 2 ileri gider bu oyunlarla...

Abartılı tepkileri anlamıyorum iy durağan oynadık eyv ama 2. yarı yeterince pozisyona girdik olmayınca olmuyor oyunumuz iyi puan farkına bakmaya gerek yok 1geri 2 ileri gider bu oyunlarla...
olmayınca olmuyor ne demek ya olacak abi bu barıs denen adam topa var gücüyle vurmayı değilde insan gibi ayağıyla vurmayı bilse 5 lik maç en az. bir denersin 2 denersin 3. de de denemezsin aynı vurusu ya. olusturmak istenilen algı belli. sen böyle bir maçta sacma sapan puan bırakırsan yapmak istedikjleri şeyin yolunu açarsın. resmen gel ortak ol deniliyor fb ye. bunları da bizimkilerin beceriksizlikleri sağlıyor. kasımpasa ve hatay maçı sezonun fiyasko maçı. bugünlük bir şey de değil oyuncuların gevsekliğinden yasandı dün puan kaybı. buralarda alacağın skorlarla ligi bitirme sansın var. avrupa'ya ağırlık verme zamanı olurdu +11-12 puan farkı olussa. biz naptık salaklıklarımızla puanları bıraktık.

Fikstürdeki en kolay maçtı ve geçemedik, bu Hatay'ı gelen geçen yener beş para etmez bir takım. Vallahi zoru başardınız aferin tarih yazdınız... Şimdi fb maçına kadar 4'te 4 gitmek lazım ve fb'yi de yenip işi bitirmeliyiz. Yoksa kurdeşen dökerek sezonu bitiririz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmayınca olmuyor ne demek ya olacak abi bu barıs denen adam topa var gücüyle vurmayı değilde insan gibi ayağıyla vurmayı bilse 5 lik maç en az. bir denersin 2 denersin 3. de de denemezsin aynı vurusu ya. olusturmak istenilen algı belli. sen böyle bir maçta sacma sapan puan bırakırsan yapmak istedikjleri şeyin yolunu açarsın. resmen gel ortak ol deniliyor fb ye. bunları da bizimkilerin beceriksizlikleri sağlıyor. kasımpasa ve hatay maçı sezonun fiyasko maçı. bugünlük bir şey de değil oyuncuların gevsekliğinden yasandı dün puan kaybı. buralarda alacağın skorlarla ligi bitirme sansın var. avrupa'ya ağırlık verme zamanı olurdu +11-12 puan farkı olussa. biz naptık salaklıklarımızla puanları bıraktık.
Hocam o şans yine gelecek, ben iki takımın oyunlarına bakıyorum 1 maç değil de genel görüntü böyle olsa haklısın. Şimdi yapmamız gereken fener maçına kadar full çekip feneri içerde yenip 2. kırılmayı yaşatmak olmalı bu planda fark 9+1 olacak yine

Hocam o şans yine gelecek, ben iki takımın oyunlarına bakıyorum 1 maç değil de genel görüntü böyle olsa haklısın. Şimdi yapmamız gereken fener maçına kadar full çekip feneri içerde yenip 2. kırılmayı yaşatmak olmalı bu planda fark 9+1 olacak yine
fb dağıldı gitti ne tarftar kaldı ne yönetim ne hoca, sen bu sansları verirsen onlara bi toparlanırlarsa bak o zaman neler yasanıyor. simdi sezonun hangi evresindeyiz bilemiyoruz. oyuncular ligin son çeyreğini ne formda geçirecek bi fikrimiz yok. + sakatlığı var bu isin. bırakılacaksa puanlar o zamanlarda bırakılacak. şurda yapacağın 3 5 maçlık seriyle fişi çekerdik. işlerin tam tersine dönmesi için şans veriyorsun rakibine bu skorlarla. dün oynanan hatay maçı kırılma noktası olabilir sezonun.

ofsaytı premier ligdeki gibi yapmaları gerekiyor
yarı otomotik ayağına g.tlerinden bişey sıkıp 8 dk sonra bakın ofsayt diye gösteriyolar

Geri
Üst Alt