- 9 Temmuz 2011
- 34.178
- 29.140
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tmm hepsini yenilek o zmnYok öyle bişey
olmayınca olmuyor ne demek ya olacak abi bu barıs denen adam topa var gücüyle vurmayı değilde insan gibi ayağıyla vurmayı bilse 5 lik maç en az. bir denersin 2 denersin 3. de de denemezsin aynı vurusu ya. olusturmak istenilen algı belli. sen böyle bir maçta sacma sapan puan bırakırsan yapmak istedikjleri şeyin yolunu açarsın. resmen gel ortak ol deniliyor fb ye. bunları da bizimkilerin beceriksizlikleri sağlıyor. kasımpasa ve hatay maçı sezonun fiyasko maçı. bugünlük bir şey de değil oyuncuların gevsekliğinden yasandı dün puan kaybı. buralarda alacağın skorlarla ligi bitirme sansın var. avrupa'ya ağırlık verme zamanı olurdu +11-12 puan farkı olussa. biz naptık salaklıklarımızla puanları bıraktık.Abartılı tepkileri anlamıyorum iy durağan oynadık eyv ama 2. yarı yeterince pozisyona girdik olmayınca olmuyor oyunumuz iyi puan farkına bakmaya gerek yok 1geri 2 ileri gider bu oyunlarla...
İmkansız şeyler istiyorsun nasıl yenilelimTmm hepsini yenilek o zmn
Gözle görülür zaten olmadigi.Bu pozisyonun ofsayt olması mümkün değil.Resmen oynamışlar.
Hemde hep orda, hoca geldiginden beri galibiyetimiz yok orda.Ya aga siz senelerdir kimi izliyonuz?
Biz hep bu tarz maclarda puan kaybi yasiyoruz zaten
Hocam o şans yine gelecek, ben iki takımın oyunlarına bakıyorum 1 maç değil de genel görüntü böyle olsa haklısın. Şimdi yapmamız gereken fener maçına kadar full çekip feneri içerde yenip 2. kırılmayı yaşatmak olmalı bu planda fark 9+1 olacak yineolmayınca olmuyor ne demek ya olacak abi bu barıs denen adam topa var gücüyle vurmayı değilde insan gibi ayağıyla vurmayı bilse 5 lik maç en az. bir denersin 2 denersin 3. de de denemezsin aynı vurusu ya. olusturmak istenilen algı belli. sen böyle bir maçta sacma sapan puan bırakırsan yapmak istedikjleri şeyin yolunu açarsın. resmen gel ortak ol deniliyor fb ye. bunları da bizimkilerin beceriksizlikleri sağlıyor. kasımpasa ve hatay maçı sezonun fiyasko maçı. bugünlük bir şey de değil oyuncuların gevsekliğinden yasandı dün puan kaybı. buralarda alacağın skorlarla ligi bitirme sansın var. avrupa'ya ağırlık verme zamanı olurdu +11-12 puan farkı olussa. biz naptık salaklıklarımızla puanları bıraktık.
fb dağıldı gitti ne tarftar kaldı ne yönetim ne hoca, sen bu sansları verirsen onlara bi toparlanırlarsa bak o zaman neler yasanıyor. simdi sezonun hangi evresindeyiz bilemiyoruz. oyuncular ligin son çeyreğini ne formda geçirecek bi fikrimiz yok. + sakatlığı var bu isin. bırakılacaksa puanlar o zamanlarda bırakılacak. şurda yapacağın 3 5 maçlık seriyle fişi çekerdik. işlerin tam tersine dönmesi için şans veriyorsun rakibine bu skorlarla. dün oynanan hatay maçı kırılma noktası olabilir sezonun.Hocam o şans yine gelecek, ben iki takımın oyunlarına bakıyorum 1 maç değil de genel görüntü böyle olsa haklısın. Şimdi yapmamız gereken fener maçına kadar full çekip feneri içerde yenip 2. kırılmayı yaşatmak olmalı bu planda fark 9+1 olacak yine