SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Erman maçın ikinci yarısı umarımmhakem konusulmaz dedi biliyor senarryoyu oda

Göztepe nin skor koruma gibi bi oyunu yok. Aynı şekil oynarlar zaten geçiş oynuyorlar. Her türlü bir gol bulur Göztepe.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anadolu takimi bir yerden sonra cekilir geriye bu hatayi yapmasinlar iyi tarafi tek bir pozisyon vermediler

Bizede vermemislerdi biz her girdigimizi atmistik iyi gunumuzeydik

Yalniz bu denis te cok iyi oyuncu

mou'da aslında agresif değil - tüm olayı manipülasyon ... ali koçla tencere kapaklar o açıdan.

okan hcada da var bu özellik evet ama bazen o da baya izliyor - panik/heyecan yaptığında hakeme sallıyor oda baya
ben yıllardır takip ederim kendisi çöküşe geçtigi gündeb beri agresif ki bu konu sebebiyle alay konusu oldu epl de
sahada çaresiz kaldıgı için rakibe hakemlere filan sataşıyor diye
özellikle roma dönemini çok iyi takip ettim
takım fena gitmezken birden tkımı 3lüye döndürdü ve her mac gol yemeye basladı ki fener gibi tkımı 3lüye hiç uygun degildi
özellikle tottenham sonrası inanılmaz agresif oldu cünkü sahadan uzaklaştı

Southampton ya da Sundrland sahibiydi - orası lig düşerse buraya fokus verebilir yalan yok

doğru yönetimde potansiyeli var kulübün - taraftarı var - stadyum geliri var.

tek dezaantaj harcayacak çok para yok ama banok ilk 4 yazılacak kıvama gelebilir.

Adamlar tonla oyuncu keşfetmiş. Göztepe zaten hem şehir hem de seyirci potansiyeli olarak doğru proje. Bunların önü çok net açık.

bize rize paşa hatay gibi takımlarla rakip yaptırılmak istenen takım işte bu siz bu kadarlıksınız zavallısınız

azsk7b3.png
Saydığın takımlar olmasa fener küme düşer

Victor hugo niye yok manyak topçu herif, yedekte de yok sakatlara baktım orada da yok noldu bu adama

Geri
Üst Alt