- 27 Ocak 2010
- 138.967
- 105.192
- 5.648
şundan gelebilir emniyet tetikte olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapalı çarşı da kayboldu mu acabaVictor hugo niye yok manyak topçu herif, yedekte de yok sakatlara baktım orada da yok noldu bu adama
işte bu yanlıs düsünce bizim zor 3 deplasmanımız hepsi ligin kopacagı son ayda yani o maclarda bize 1 puan bile yetebilirBurda yenilgi harika olur. Biz bu goztepeye falan deplasmana gidecegiz. İkinci yari cok zor fikstur. Nasil cikacagiz zor fiksturden bilemiyorum. Bugun 9 puan olsa fark harika olacak
Bu göztepeyi deplasmanda yenersek prime city'yi gidip etihad'da yenmek gibi bir sey olur, türkiye topraklarında nasıl bu kadar sağlam kondisyon kasmışlar inanılır gibi değil, adamlar 1 dakika durmadılarBurda yenilgi harika olur. Biz bu goztepeye falan deplasmana gidecegiz. İkinci yari cok zor fikstur. Nasil cikacagiz zor fiksturden bilemiyorum. Bugun 9 puan olsa fark harika olacak
gelmez - biz koyduğumuzda samandırada bir şeyle olabilir ama 3 hafta sonra.şundan gelebilir emniyet tetikte olsun
![]()
![]()
Kostiç girerse etkiil ollur Gözgözün sağbek tırt
Evet ama onumuzdeki 1 ayda cok zor. Hele birde avrupada direk ilk 8 e kalamazsak 2 macta ordan gelecek. Subat ayindan cikarsak sampiyon oluruz zatenişte bu yanlıs düsünce bizim zor 3 deplasmanımız hepsi ligin kopacagı son ayda yani o maclarda bize 1 puan bile yetebilir
o sebeble mac mac bakıp fark ile kendimizi nisan ayına atmamız herşeyden önemli