SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

şundan gelebilir emniyet tetikte olsun

polis-arabasi-yakan-fener-taraftari_2089854.jpg

21910824807.jpg

atilla karaoğlan ilk yarı sonunda fener kulübesine öylesine bir sarı kartı - biraz taraftar ıslığı çekti , son 2 d göztepe faullerini verdi nesry'e ası kart falan.

ÇÜNKÜ İKİNC YARI BAŞLAYACAK.

zemin hazırladı tamamen.

fener dua edelimde taliscayı alsın heriflerin ön tarafta tek koşan adam szyamsnki eger talisca gelirse bunlara bodrumspor bile gol atar

Burda yenilgi harika olur. Biz bu goztepeye falan deplasmana gidecegiz. İkinci yari cok zor fikstur. Nasil cikacagiz zor fiksturden bilemiyorum. Bugun 9 puan olsa fark harika olacak

Burda yenilgi harika olur. Biz bu goztepeye falan deplasmana gidecegiz. İkinci yari cok zor fikstur. Nasil cikacagiz zor fiksturden bilemiyorum. Bugun 9 puan olsa fark harika olacak
işte bu yanlıs düsünce bizim zor 3 deplasmanımız hepsi ligin kopacagı son ayda yani o maclarda bize 1 puan bile yetebilir
o sebeble mac mac bakıp fark ile kendimizi nisan ayına atmamız herşeyden önemli

Kostiç girerse etkiil ollur Gözgözün sağbek tırt

Bu göztepeyi deplasmanda yenersek prime city'yi gidip etihad'da yenmek gibi bir sey olur, türkiye topraklarında nasıl bu kadar sağlam kondisyon kasmışlar inanılır gibi değil, adamlar 1 dakika durmadılar

Nielsen maç başından beri faul yapıp duruyor sarı kartı var, maç dönecekse bu arkadaş abuk sabuk kırmızı yerse döner.

Hakem mudahele etmesin hakkiyla kazansinlar tebrik ederim sorun yok yeterki adil olsun
Goztepe hocasinin sari kartli oyuncuyu kenara almasi gerekir hakem kolluyor

işte bu yanlıs düsünce bizim zor 3 deplasmanımız hepsi ligin kopacagı son ayda yani o maclarda bize 1 puan bile yetebilir
o sebeble mac mac bakıp fark ile kendimizi nisan ayına atmamız herşeyden önemli
Evet ama onumuzdeki 1 ayda cok zor. Hele birde avrupada direk ilk 8 e kalamazsak 2 macta ordan gelecek. Subat ayindan cikarsak sampiyon oluruz zaten

fener taraftarı çıldırmış durumda ki geçen hafta 2.lige düşen demirsporda kırmızı yemese taraftar delirecekti

Geri
Üst Alt