- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
İlk 11leri kötü olabilir ama bizimkinden çok daha geniş.Bunların kadro iyi falan deniyor da bok gibi kadro cidden levent mercanin 3lude sol stoper oynadığı takım mı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11leri kötü olabilir ama bizimkinden çok daha geniş.Bunların kadro iyi falan deniyor da bok gibi kadro cidden levent mercanin 3lude sol stoper oynadığı takım mı olur
Bence bizim hoca kimseyi kullanmayıp sadece işi dönünce bazı oyunculari oynatıp performans beklediği için öyle oluyor oguzu da rotasyon saysak rezil bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Müldür,İrfan ve Ismail dışında rotasyonlari yok düzgün.Bunlar rotasyon yaptığı ve oyunculari fazla kullanıp katkı alabildikleri için öyle geliyor bize.Hoca yusufu falan kullansa katkı yapardı o daİlk 11leri kötü olabilir ama bizimkinden çok daha geniş.
bir çok fotoda plakası ifşa olmuş , kendisiyle uğraşacak bir ruh hasası çıkacaktır mutlaka.
şimdiden "mal mısın" diyerek geçmiş olsun diyelim. bir halt yiyorsun eyv eğlencedirde kendini niye bulduracak şeyleri verirsin.
Derken dakika 25 Anthony Dennis kırmızı.Göztepe Anadolu takımları içerisinde ligdeki en Avrupai takım yani hem fizik gücü hemde oyun mentalitesi lig standardının çok üzerinde. Oyun olarak son dönemde izlediğimiz Fener'e karşı yenileceklerini düşünmüyorum umarım futbol şansı yanlarında olur ve skor olarakta yenilmezler.
Hem hoca hem yönetim çıkıp açıklama yaptı daha ne olacakBeklenti filan yk yav adamlar deplasmanda 1 galibiyet almış nasıl bir beklenti bu?
Romulo ayakkabı bağından çekilen çizgiyle ofsaytDerken dakika 25 Anthony Dennis kırmızı.
Yine bir tık toparlandilar bence yani lig için yeter gibi şu anlık biz çok geri gittik yavFb de kötü oynuyor aramızdaki fark acayip kollanacaklar yine.