SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

İlk 11leri kötü olabilir ama bizimkinden çok daha geniş.
Bence bizim hoca kimseyi kullanmayıp sadece işi dönünce bazı oyunculari oynatıp performans beklediği için öyle oluyor oguzu da rotasyon saysak rezil bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Müldür,İrfan ve Ismail dışında rotasyonlari yok düzgün.Bunlar rotasyon yaptığı ve oyunculari fazla kullanıp katkı alabildikleri için öyle geliyor bize.Hoca yusufu falan kullansa katkı yapardı o da

bir çok fotoda plakası ifşa olmuş , kendisiyle uğraşacak bir ruh hasası çıkacaktır mutlaka.

şimdiden "mal mısın" diyerek geçmiş olsun diyelim. bir halt yiyorsun eyv eğlencedirde kendini niye bulduracak şeyleri verirsin.

Göztepe Anadolu takımları içerisinde ligdeki en Avrupai takım yani hem fizik gücü hemde oyun mentalitesi lig standardının çok üzerinde. Oyun olarak son dönemde izlediğimiz Fener'e karşı yenileceklerini düşünmüyorum umarım futbol şansı yanlarında olur ve skor olarakta yenilmezler.
Derken dakika 25 Anthony Dennis kırmızı.

Izlemeyecegim. Adım gibi eminim bize ancak verilen penaltıyı filan anında verecek. Göztepe'nin ataklar faul ile durdurulur, fenerin de fauller verilmeyip rakibi baskıya alacaklar

Fb bizim derbiye kadar olan fikstürü gorunce fena kurulmustur o yuzden dove döve yenerler goztepeyi haftaya rize sonra kasimpasa falan
Napcaz bilmiyorum

Fb de kötü oynuyor aramızdaki fark acayip kollanacaklar yine.

Geri
Üst Alt