SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Gözgözün solbek kimse denyonun teki
Ara pası yapılırken Topa değil, adama değil, kaleyi kapatmaya değil, taç çizgisine doğru koştu lavuk
Koray günter'di onu yapan

Çıldırdım resmen orada

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı yabancı hakem yönetse göztepe sabaha kadar kaybetmez ama ilk yarı şu hakemi görünce fenerin biraz hareketlenmesine bakabilir maç.

Ben bizim kadıköydeki maç dahil fenerin hiç bu kadar aciz duruma düştügünü görmemiştim kafalarını bile yerden kaldıramıyorlar, şu bütçe ile kalkıp gelip türkyiede böyle bir takım kurmak helal olsun. Şuan super ligde tek avrupa mentalitesi ile oynayan takım göztepe. Demekki iyi hoca ve düşük bütçeler ile bunlar yapılabiliyormuş

Şimdi yan hakemi iyi izleyin
fener atak yaparken yine hemen kaldıracak mı bayrakları yoksa pozisyonun bitmesini mi bekleyecek
Zaten bizi maça kadar açtırmazlardı farkı

Göztepe bu şekilde gelişerek devam ederse birkaç sene içinde lig şampiyonu da olur.
Bence de çok tassaklı takım olma yolunda ilerliyorlar. Bu işlerle ilgilenen birilerine satıldığında nası fark çıkıyor ortada. Kulüplerin satılma yolu açılmalı. Bi yol alamayız yoksa.

Göztepe bu şekilde gelişerek devam ederse birkaç sene içinde lig şampiyonu da olur.
Southampton ya da Sundrland sahibiydi - orası lig düşerse buraya fokus verebilir yalan yok

doğru yönetimde potansiyeli var kulübün - taraftarı var - stadyum geliri var.

tek dezaantaj harcayacak çok para yok ama banok ilk 4 yazılacak kıvama gelebilir.

göztepe TD sine bravo - buz gibi herif sakince gaza gelmeden izliyor hep

müthiş bir özellik.
aslında bizim hocada öyle zaten fenerliler bile itiraf ediyor terim olsa çıldırtıp defalarca ceza aldırırdık diyorlar okan delirmiyor aksine bize delirtiyor diyorlardı
sakinlik futbolda en önemli şey cunku aklını kaybetmezsin
mou hiç sakin bir adam degil inanılmaz agresif

Geri
Üst Alt