⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

En kötü maçımız konya fb maçında bu kadar rahat hücuma çıkamadı rahat yeneriz demiştim ama takımda müthiş bir gerileme var

diziliş değişsin diyoruz da bu takımdaki bütün bireysel performanslar çökmüş durumda.
diziliş ne kadar fark yaratacak emin değilim
bana göre 3-4 yeni yüz girmeli takıma. aksi halde bunlar şampiyonluğu verecek. herkes gergin zaten. topçular garip fauller yapıyor. okan'ın yüzünden stres akıyor.

Bu arada herkes Yunus diyor ama asıl kara delik Barış. Ayağına aldığı istisnasız her top ölüyor, pas atmayı bilmiyor adam. İlk kontrolü ve dribblingi 2.lig seviyesinde, kesinlikle inanmıyorum ama teklif varsa yarın göndermeleri lazım.

2. Devre yunus yerine Ahmedi görmek isterim
yunus'un su maca 11 baslamasi bile nerden baksan elde kalir.
elli defa yazdik . yorgun,pili biten iisimleri kenara al 11e diri isimleri ekle .

bosa giden bir yari oldu . sayet 2.yari yunus sahada olursa, kazansak da mac eksi olarak hocaya yazar .

genel oyun berbat zaten. @Onur Adıbelli
bariz yorgunluk mevcut takimda . kaan ortada da olsa defansif olarak yetisemiyor derinden kenardan kacislara,,, zaten hizli biri degil,,uzerine birde asiri yorgunluk binince takima eksi olarak yansiyor .

lucas'in yetistikleri de ucu ucuna . hakem zaten kolay faul caliyor.

sozun ozu, degisim sart. 2.yari merkeze bir ekstra oyuncu sart. genel degisiklerde ; yunus cikmali . mertens cikmali . derine ikisi de gelemiyor. dalga dalga geldiler oradan ve soldan . ofansif olarak zaten ikiside yoklar.

Bu arada takımda bir riskli pas atma korkusu da başlamış. Orta sahada kendini gösteren biri var mesela ama tabi dar bir aralıktan yerden ölçülü atılması gereken dikine ve biraz riskli bir pas.

Takımda çoğu oyuncu o pası atmayı denemez olmuş. Ver yana, ver geriye... Sonra da uzun vur mecbur...

Salai sağ bek iş yapar bence..Nelson apo defansı yapsak sanchezi toreira yerine sara ile birlikte denesek nasıl olur acaba..

Geri
Üst Alt