Osman Arabacı
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 4.674
- 2.037
- 1.893
En kötü maçımız konya fb maçında bu kadar rahat hücuma çıkamadı rahat yeneriz demiştim ama takımda müthiş bir gerileme var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numara oynuyor yav topu süpürecek geriden oyun kurma görevinde.Kaan kötü oynamıyor bu arada Torreira-Sara Yunus-Ahmed değişikliği bekliyorum
Yumruğu yedikten sonra şirazeden çıktı bu. Tam bir ifb li oldu20dk oynanmış ilk yarı maç 49 dk oynandı uzatmalarla. Halil umut denen herif 21 faul çalmış.
yunus'un su maca 11 baslamasi bile nerden baksan elde kalir.2. Devre yunus yerine Ahmedi görmek isterim
Taktik bilgisi yokHoca sıkıntıyı bilmiyor mu, biliyor da çözemiyor mu anlamadım. İleri gidemiyoruz.
Asla oynatmıyorlar. Oyuna bile almadı.Lan o değil de bu ndao fb maçında oynasa puan alırdı konya ulan recep
Geçen maçtan sonra çok süper oynadık, şanssız goller yedik falan dedi. Öyle sanıyor.Hoca sıkıntıyı bilmiyor mu, biliyor da çözemiyor mu anlamadım. İleri gidemiyoruz.
Konya fb macinda topla daha cok oynadi daha da şut cekti nasil bu kadar rahat hücuma cikmadi acabaEn kötü maçımız konya fb maçında bu kadar rahat hücuma çıkamadı rahat yeneriz demiştim ama takımda müthiş bir gerileme var
Kiev macinda 1 gol penaltı, 1 hol korner, 1 gol uzaktan rakibe carpan şutTakımı oynatan Saraymış, hatay maçının ikinci yarısı hariç doğru düzgün hücum edemiyoruz.
Kiev maçında 3 gol attık ama öyle aman aman pozisyonlarımız yoktu